Kamentrian Dalam Negeri pikeun Mrekrut 15 Asisten Ahli

Departemen internal
Departemen internal

Kapariksa bakal direkrut ka 15 Asisten Staf Hal Ehwal Dalam Negeri anu kosong di Kelas Jasa Administrasi Umum di pusat puseur Kamentrian Dalam Negeri, antara 03-05 Juni 2020 di Ankara.

KOMUNITAS UNTUK INGGAL DI Ujian ING


1 - Pikeun nyumponan kaayaan anu didaptarkeun dina paragrap (A) Pasal 657 UU Hukum Sipil Nomer 48,

2 - Pikeun parantos réngsé salah sahiji fakultas hukum, inpormasi politik, ékonomi, administrasi bisnis, ékonomi sareng élmu administrasi anu masihan sahenteuna opat taun pendidikan sarjana atanapi salah sahiji lembaga pendidikan nasional sareng internasional anu sasaruaan katampi ku Déwan Pengajian Tinggi.

3 - Henteu langkung umur umur tilu puluh lima sapertos dinten mimiti Januari taun taun dimana ujian lawang (lisan) dilaksanakeun (anu dilahirkeun saatos 01/01/1985).

4 - Sanggeus nampi sahenteuna 2018 atanapi langkung skor KPSS ti ÖSYM taun 2019 - 32, kalayan skor "Ujian Pilihan Peribadi Public KPSSP70", janten diantara 60 pelamar anu gaduh nilai pangluhurna (60 calon sareng skor anu sami sareng calon ka-XNUMX). nampi).

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar