Mimiti Tender Didamel kanggo Kanal Istanbul

lembut heula kanggo saluran istanbul
lembut heula kanggo saluran istanbul

5 perusahaan nyerahkeun tawaran pikeun tender dilaksanakeun pikeun rekonstruksi (rekonstruksi) proyék sajarah Odabaşı sareng sasak Dursunköy dina lingkup proyék Canal Istanbul.


Tujuh anu diayakeun dina Direktorat Daerah 1 dina Kagithane pikeun rekonstruksi (rekonstruksi) Odabaşı bersejarah di Başakşehir sareng sasak Dursunköy bersejarah di Arnavutköy, anu bakal dilaksanakeun ku Departemen Angkutan sareng Infrastruktur, dina lingkup proyék Terusan Istanbul. Tawaran kanggo ditampi ku amplop katutup.

Dina tender dimana 5 perusahaan milu, usulan Artuklu Arsitektur batal, Arsitektur Mukarnas nawiskeun 500 rébu liras, Hasan Fehmi Şahin 550 rebu liras, Safir Geotéhnis 507 rebu liras, Arsitektur Altıparmak 408 rebu liras.

BRIDGES AKAN DIPENGKEUN DENGAN PEMBANGUNAN

Dina spésifikasi téknis khusus anu disiapkeun pikeun lembut, tujuan padamelan dijelaskeun salaku "Nyiapkeun proyék dumasar kana prinsip ngabongkar sareng ngangkut bagian-bagian padet, ngalengkepan bagian-bagian anu leungit pikeun mastikeun yén Odabaşı sajarah di Başakşehir sareng sasak Dursunköy di Arnavutköy dijagaan sareng ditalihan ka generasi-generasi salajengna.

Dumasar kana spésifikasi, penggalian panalitian bakal dilakukeun sakitar sasak sareng ditangtukeun ku titik awal sareng akhir. Firma anu nampi lembut; Éta bakal ngalaksanakeun pagawéan ngabongkar sasak, ngarambatkeun unsur struktural, ngarékonstruksi sareng ngabéréskeun bagian-bagian anu leungit.

Éta baris nalungtik lokasi alternatif sareng nangtukeun lokasi sasak pikeun mindahkeun jambatan ka lokasi anu caket sareng lokasina. Durasi padamelan ditangtukeun janten 350 dinten.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar