Studi Strélization di Kapıköy Railway Bate Gate

Studi stratifikasi di gerbang saraf karéta Kapikoy
Studi stratifikasi di gerbang saraf karéta Kapikoy

Kareta angkutan karéta anu parantos diolah proses penambahalian di gerbang wates Kapıköy dikirim saatos ngantosan 4 jam di luar stasion.


Tanggal 23 Pebruari 2020, sadaya lebet karéta sareng jalan kaluar parantos ditutup salaku bagian tina perang ngalawan wabah koronavirus di sakuliah dunya.

Gerbang, anu ukur pas kalayan idin anu dipasihkeun ka kareta karéta, diidinan ngarambat kalayan ngantosan 4 jam saatos prosedur strelisasi anu disiapkeun dina kaayaan anu dibutuhkeun ku Menteri Kaséhatan.

Saatos kadali pengiriman gerbong angkat ka Iran, dugi sareng prosedur adatna parantos réngsé, lokomotif dikirimkeun ka perbatasan Iran di tukangeun atanapi ka aréa wates Turki ti sisi sabalikna. Samentawis, lokomotif sareng personel teu nyebrang wates éta.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar