Daptar Sabar Coronavirus Bakal Diterbitkeun Online!

daftar sabar virus Corona turki
daftar sabar virus Corona turki

Numutkeun kana pernyataan Menteri Kesehatan Fahrettin Koca dina siaran langsung, sadaya detail pasien anu dicandak ku coronavirus tiasa dituturkeun on line. Data kalebet inpormasi pasien, umur, lokasi, sareng inpormasi status.


Ieu mangrupikeun kanggo Daptar Sabar Coronavirus Tumbu ka Klik di dieu!

daftar sabar virus Corona turki


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar