Samsun Munisipalitas Metropolitan Bakal Meunang 134 Badan Sipil

kotamadya samsun buyuksehir bakal ngadamel PNS
kotamadya samsun buyuksehir bakal ngadamel PNS

Samsun Munisipalitas Metropolitan bakal ngarawat perwira. Kalayan pengumuman rekrutmen PNS anu dikaluarkeun ku Perbandaran Samsun Metropolitan, éta ngumumkeun yén éta bakal ngahasilkeun 134 pagawé negeri sipil, SMA, sareng lulusan.


Pengumuman diterbitkeun ku Samsun Metropolitan Munisipalitas. Dina pengumuman anu diterbitkeun, 134 tanaga masarakat anu bakal direkrut pikeun nyandak posisi anu béda. Matuh ka UU Sipil UU 657 janten padamelan; Luyu sareng sasuai Peraturan Ujian sareng Janjian dina Jalma Anu Bakal Dilantik ka Administrasi Lokal kanggo Waktu Pertama, aplikasi bakal dimulai dina 30 Maret 2020 dina rekrutmen personel publik anu dilakukeun dina Samsun Metropolitan Munisipalitas.

KONSUS PANGGIHAN APLIKASI

Dina pengumuman anu dipedar ku Samsun Metropolitan Munisipalitas, kaayaan umum aplikasi ieu saperti kieu:

  • Janten warga nagara Turki,
  • Henteu dicabut hak umum,
  • Sanaos dina jangka waktu anu dinyatakeun dina tulisan 53 ngeunaan Kode Penal Turki parantos langkung; Kadurjanan ngalawan kaamanan nagara, kejahatan ngalawan tatanan konstitusi sareng fungsina pesenan ieu, pencegahan, penyeksaan, nyogok, nyogok, panipuan, penipuan, salah laku, cidra, bahkan dihukum dipenjara atanapi pangapunten salami sataun atanapi langkung pikeun kajahatan ngahaja Henteu disabit-gugat kabangkrutan, kalakuan panyalahgunaan, kasusah dina pagelaran, ngaleungitkeun aset kajahatan atanapi nyalurkeun,
  • Dina hal status militér pikeun calon jalu; teu aya hubunganana sareng jasa militer atanapi teu acan dugi kana umur militer, atanapi upami anjeunna parantos ngahontal umur jasa militer, anjeunna parantos ngalayanan jasa militer anu aktif atanapi parantos ditunda atanapi dialihkeun ka kelas cagar.
  • Henteu gaduh gering méntal atanapi cacad fisik anu tiasa nyegah anjeunna ngalaksanakeun tugas na terus-terusan.
  • Pikeun nyumponan syarat aplikasi anu sanés anu dipilarian pikeun posisi anu diumumkeun,
  • Petisi ngeunaan staf mana anu dialamkeun (Tiap calon bakal dilarapkeun ngan ukur hiji staf anu dipasang dumasar kana status pendidikanna.)
  • Pikeun nedunan syarat pendidikan salaku lulusan sakola anu terakhir pikeun judul anu diumumkeun sareng parantos nampi skor KPSS minimum tina jinis skor anu dinyatakeun dina Ujian Pemilihan Pribadi (KPSS) 2018 pikeun judul anu bakal mésér.
  • Henteu dikaluarkeun tina lembaga umum sareng organisasi anu anjeunna parantos damel sareng sateuacanna kusabab alesan disiplin atanapi moral.
  • Pikeun ngagaduhan sertipikat operator komputer anu disatujuan ku Kementrian Atikan Nasional pikeun nyiapkeun data sareng operator kendali sareng operator komputer, atanapi kanggo dokumén yén aranjeunna nyandak kursus komputer di sakola anu aranjeunna lulusan.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar