Kurtalan Ekspres Dipegatkeun Kusabab Bumi longsor Di Elazig

elazigda derailed dinyatakeun kusabab taneuh urug ditarajang
elazigda derailed dinyatakeun kusabab taneuh urug ditarajang

Kurtalan Express Ditambahkeun Kusabab Béntang di Elazig; Bagian lokomotif di Kurtalan ekspres, anu ngagaduhan 80 panumpang alatan taneuh urug caket bumi di Dusun inzyürt di désa Tekevler distrik Maden Elazig, parantos ditarik, musibah parantos diatasi sacara murah.


Urug taneuh aya di deukeut Dusun Özyürt désa Tekevler distrik Maden Elazig. Numutkeun inpormasi anu aya, longsor kajantenan sakitar 80 meter saatos Kurtalan ekspres anu angkat ti Elazig ka Diyarbakır kalayan 100 panumpang. Kusabab taneuh urug, lokomotif tina karéta panumpang parah. Geranan dina Kurtalan ekspres ngamungkinkeun musibah kamungkinan pikeun tetep aya dina jalur éta.

Samentawis teu aya kacilakaan sareng maotna dina kacilakaan anu disababkeun ku taneuh urug, pasukan kaamanan dikirim ka daérah anu aya kaitanana.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar