Pangwangunan Jalan Raya Overpass di Malatya Çetinkaya Line

Jalan raya ngagentos di Malatya cetinkaya baris, hasilna lembut
Jalan raya ngagentos di Malatya cetinkaya baris, hasilna lembut

Malatya-Çetinkaya Line Km: 33 + 949 Jalan Raya Overpass Konstruksi Tender Hasil


5 perusahaan nyerahkeun tawaran pikeun tender pikeun Konstruksi Lebihan Jalan Raya Malatya-Çetinkaya Line Km: 2019 + 708832, anu ngagaduhan perkiraan biaya Turki State Railways Enterprise TCDD 19.321.088,05th District Directorate (TCDD) 33 sareng jumlah 949/59 KIK. MUSTAFA SUSALAN meunang DEMYOLRAY YAPI İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ kalayan nawar 12.766.010,56 TL. 19 firma anu milu dina tender nawiskeun nawiskeun di handap nilai wates.

Tangkal lembut éta nyertakeun 274,797 ton Ribbed Reinforcement Steel StIII Supply and Work, - 2.396,216 m3 Betak deui Konkrit C30 - 133.603,080 m2 Tembok Konkrit Dipencétkeun. Durasi pagawéan nyaéta 300 (tilu ratus) dinten kalénder tina tempat pangiriman.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar