Menteri Perdagangan Dagang Nyarios ngeunaan Ukuran di Çeşme Port

menteri dagang ngajelaskeun korps dina ukuran dina plabuhan
menteri dagang ngajelaskeun korps dina ukuran dina plabuhan

Dina pernyataan anu dilakukeun ku Menteri Perdagangan, inpormasi ieu dipasihan: Pernyataan di handap ieu dilakukeun ku Kamentrian urang nalika klaim dina sababaraha pencét sareng penyiaran organ anu aya hubunganana sareng kagiatan adat di Pelabuhan Çeşme.


Sakumaha dipikanyaho, sanaos coronavirus (COVID-19), perdagangan terus di nagara urang ogé di sakumna dunya. Dina lingkup ukuran anu dilaksanakeun ngalawan koronavirus, Menteri Dagang parantos damel sareng présipitasi dina adat urang saprak dinten mimiti.

Dina kontéks ieu, gerbang Iran sareng Irak ditutup mimiti sareng langkah-langkah pelindung na nyandak sadaya adat. Topeng, sarung tangan sareng disinféktan dibéré dina 31.01.2020 kanggo Diréktur Béda tina Çeşme, anu mangrupikeun hal klaim, sareng prosedur adat terus dilaksanakeun ku ngalakukeun ukuran pelindung.

3 kapal nyieun perjalanan anu teratur di antawis Çeşme - Italia / Trieste ka Direktorat Customs Custom on Minggu, Salasa sareng Jumaah minggu. Nepi ka tanggal 28.02.2020, éntri panumpang sareng supir parantos lirén, kapal-kapal asup henteu nyandak penumpang sareng supir. Awak kapal mastikeun henteu kéngingkeun asup / kaluar tina kapal sareng kontak sareng jalma-jalma damel di darat, sareng kapal sareng kendaraan disinfected.

Nalika kapal dicét, tutupna disinfected, topéng pelindung sareng trailer ku palu khusus dicandak kalayan sagala jinis pencegahan, sareng sadaya jalan trailer anu ngantunkeun disemprot. Nalika kapal parantos dikosongkeun, beban dimulai ku disinfeksi deui.

Naha driver anu hoyong asup ka daérah palabuhan anu badé kéngingkeun jalur jalanraya dugi ku kapal atanapi henteu, parantos lebet ka nagara urang ti luar negeri dina jarak 14 dinten, sareng anu leres dibawa ka palabuhan. Dina Panaliti anu dilakukeun dina sistem, prosésna dilaksanakeun ku ngawartosan otoritas karantina, sareng palaksanaanna diturutna benerna.

Saliyane, ku kaamanan Port Authority, pangukuran seuneu poean para pekerja lapangan asup ka palabuhan ogé dilaksanakeun.

Kapal U15 RO-RO, anu mangrupikeun klaim-klaim kasebut, angkat ti palabuhan Trieste di Italia dina 17.03.2020, sareng ka palabuhan Çeşme dina 20.03.2020 tabuh 17.00. Sateuacan kapalna dipasang di palabuhan, sadaya lapangan sareng kapal kapal disemprot ku purnalisasi. Henteu aya panumpang sareng supirna nganggo kapal, sareng awakna henteu diidinan darat. Jalan tol sareng kabin tutup anu bakal ngabebaskeun ogé disemprot; Topeng, sarung tangan sareng ukuran pelindung anu dilarapkeun kalayan perawatan ka tanaga anu damel salami prosedur na. Unggal trailer sareng kendaraan anu disemparken disemprot sacara misah. Saatos ngabongkar kargo, kapal parantos disterilisasi teras ngalih ka palabuhan Trieste dina énjing 21.03.2020 tabuh 06.15.

Cesme Adat istiadat Direktorat, seuneu kapal di 17.03.2020 Tanggal saméméh port berthing kauninga 4 staf, Departemen Kaséhatan, Turki pikeun Border jeung Direktorat Basisir Kaséhatan Umum ieu disebut kana cai mancur basisir Kaséhatan Inspection Markas sahiji rumah sakit, virus nu geus pasti dina tanaga urang on 19.03.2020 tanggal salaku hasil tina tés. Tés munggaran tina 3 tanaga anu sanés négatip, sareng ujian kadua anu dilakukeun nalika prosés panjagaan rumah sakit négatip, sareng dikaluarkeun pikeun masihan isolasi di bumi. Éta diputuskeun pikeun nerapkeun karantina ka 45 jalma anu parantos caket sareng personel anu diuji.

Dina sadaya tahapan, tindakan dilaksanakeun saluyu sareng petunjuk sareng inpormasi Diréktur Kaséhatan Umum, tugas anyar parantos dilakukeun ti daérah sareng administrasi adat anu béda-béda, sareng sadaya ukuran sareng ukuran anu parantos dilakukeun pikeun mastikeun yén teu aya gangguan dina operasi sareng prosedur adat.

Hasilna, samentawis sadaya pancegahan anu dicandak ku pamaréntah pikeun panyalindungan kasehatan urang sareng personel adat, anu kami prioritas, dilarapkeun tanpa ditunda, di sisi anu sanés, kagiatan urang teruskeun usaha tanpa gangguan dina adat urang, anu gaduh konci penting dina mastikeun kelestarian ranté pasokan.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar