Menit Terakhir: Sistem Inpormasi Virus Coronary Kaséhatan Dibuka

anjeunna mangrupikeun menteri kasehatan, salaki fahrettin salaki coronavirus
anjeunna mangrupikeun menteri kasehatan, salaki fahrettin salaki coronavirus

Menteri Kaséhatan Fahrettin Koca, anu nyieun pengumuman umum ayeuna, ngalaksanakeun pernyataan sareng peringatan penting ngeunaan coronavirus.

  • Pamuda: Entong kaluar kajaba henteu. Maca buku sareng bersantai di bumi. Anjeun kedah ngaleutikan kahirupan sosial anjeun. Malahan ningali manula sepuhna ramo, ngobrol liwat telepon anu lila.
  • Barudak: Puter di bumi jeung moal kaluar.
  • Kolot: Atikan diteruskeun tapi teu di sakola, tapi di bumi. Masihan pentingna jarak pendidikan atoh sareng ngurus budak anjeun.

Inpormasi dina sadaya pasien anu kapangaruhan ku Kementerian Kaséhatan Coronary bakal diumumkeun dina website. Kanggo ngalebetkeun situs di dieu Klik di dieu!


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar