Metro Istanbul Bakal Badan Recruit 27 Pagawe Kurang Upaya

metro istanbul nyewa pagawé anu cacad
metro istanbul nyewa pagawé anu cacad

Metro Istanbul bakal nyandak total 15 pagawe cacad, 7 insinyur cacad, 5 tanaga téknis cacad sareng 27 patugas kantor anu ditumpurkeun.


Dina lingkup pariwara anu diterbitkeun, 3 posisi anu béda dilaksanakeun. Kanggo rekrutasi 5 insinyur cacad, kalulusan ti fakultas rékayasa, ditumpurkeun, sareng prajurit calon henteu diperyogikeun sareng palayanan militer.

Pikeun ngarekrut 7 tanaga téknis, kaayaan lulusan SMP vokasional atanapi SMA teknik, calon pasangan henteu kedah aya hubungan sareng jasa militer.

Peryogina janten lulusan SMA atanapi dikaitkeun sareng nganggo program kantor komputer saé pikeun ngarawat 5 staf kantor cacad.

Sadaya karyawan kedah tinggal di Istanbul.

Tuntas aplikasi nyaéta tanggal 5 April. Aplikasi bakal ditampi ngaliwatan tab karir Istanbul Metropolitan Munisipalitas. Calon bakal ngan ukur ngalaporkeun laporan kaséhatan cacad salami aplikasi éta. Calon anu aplikasi anu ditampi bakal diwawancara.

istanbul metro istanbul sakumaha iklan mésér ditumpurkeun
istanbul metro istanbul sakumaha iklan mésér ditumpurkeun
istanbul metro istanbul sakumaha iklan mésér ditumpurkeun

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar