Perhatian ka Jarak Sosial di Pengangkutan ..!

Kota gedé Manisa bakal narik perhatian jarak sosial dina angkot
Kota gedé Manisa bakal narik perhatian jarak sosial dina angkot

Salaku bagian tina serangan gempa koronavirus, Menteri Dalam Negeri ngaluarkeun sirkular dina angkutan panumpang dina kandaraan angkutan umum, dina laju 50 persén kapasitas penumpang anu dieusian dina lisénsi kendaraan. Nyebutkeun yén jarak sosial kedah diperhatoskeun kana transportasi séhat, Kepala Dinas Pengangkutan Munisipal Métopolitan Manisa Hüseyin Üstün nyatakeun yén pamilaraan kendaraan kedah tunduh dina surat anu diterbitkeun.


Ukuran virus koronér parantos dicandak ka tingkat anu langkung luhur di sakuliah nagara. Dina kontéks ieu, hiji bunderan dikaluarkeun ku Kementrian Dalam Negeri pikeun angkutan umum pikeun nyegah panyebaran wabah. Dina bunderan éta, anjeunna nyatakeun yén 50 persén kapasitas panumpang anu nyatakeun dina lisénsi kendaraan dina kendaraan angkutan umum kedahna dibawa sareng cara lenggah dina kendaraan kedah aya cara pikeun nyegah panumpangna ngahubungi. Ngumumkeun yén pamilaraan kendaraan kedah tunduk sareng sirkular anu dipedar, Kepala Dinas Pengangkutan Muncopolitan Manisa Hüseyin Üstün nyarios, "Aya sajumlah perjuangan di nagara urang ngalawan coronavirus, anu mangaruhan dunya sareng parah ngancam kasehatan manusa. Dina kontéks ieu, sirkular anu dikaluarkeun pikeun angkutan umum pikeun nyegah panyebaran wabah. Hayu urang jaga ngajaga jarak sosial pikeun kasehatan boh supir sareng penumpang. Dina rasa ieu, kuring nyarios pamilik kandaraan pikeun narkoba numutkeun anu diterbitkeun. "


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar