Warga başkent di telepon nyauran kanggo satelit… Pangguna angkutan umum turun sacara signifikan

panggunaan angkutan satelit satelit di evdekal ibukota nyaur debu penting
panggunaan angkutan satelit satelit di evdekal ibukota nyaur debu penting

Perbandaran Ankara Metropolitan ogé parantos ningkatkeun najis saprak Maret alatan wabah Coronavirus (Covid19) anu parantos kapangaruhan dunya.


Munisipalitas Metropolitan, anu remen ngingetkeun warga nagara tina résiko wabah pikeun kaséhatan masarakat sareng nyadar ukur bungkusan hiji-hiji anu sanés, ngagantungkeun mobil mobil gratis warga-warga yuswa 65 taun langkung bari samentawis ngeureunkeun jasa mobil kabel. Bari Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş nyebat "Di HomeKal" pikeun nyatet peringatan ieu, aya penurunan kendaraan umum di Ankara.

Perbandaran Ankara Metropolitan neruskeun kagiatan pembersihan sareng disinfeksi anu dilaksanakeun dina kandaraan angkutan umum, anu dianggo ku masarakat, dina lingkup serangan tina coronavirus (Covid19).

Dina raraga ngajaga kaséhatan masarakat, diperhatoskeun yén kapitalis ngingetkeun peringatan-peringatan ieu bari merhatikeun maksimalna nganggo kendaraan angkutan umum. Hal ieu dicatet yén jumlah warga anu ngangkut angkutan umum ngirangan langkung ti 80 persén dina Maret.

THE PRESIDENT WAKES UP Slowly

Kalayan petunjuk Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş, anu ngulang sauran "HomeKal" ka ibukota, beus EGO, ANKARAY sareng Metro, taksi sareng minibus, stasion sareng halangan anu disinihan saben dinten.

Walikota Yavaş, anu langsung ngalaksanakeun bérés pancegahan ngalawan résiko wabah, ngumumkeun yén aranjeunna samentawis ngeureunkeun jasa Teleferik sareng nolak pakét kartu gratis pikeun warga anu umur 65 tur langkung. Saatos pancegahan sareng peringatan, diamati yén warga masarakat di kota langkung kirang jalan-jalan sareng dianggo angkutan umum kirang. Numutkeun data Dinas Sistem Rail, panggunaan ANKARAKART turun ti dinten ka dinten dina kendaraan angkutan umum sapertos EGO Bus, Cable Car, ANKARAY, Metro, ELV, ÖHA sareng TCDD antara 2-23 Maret.

PANGGUNG TUNGGU KITÉ UNTUK 65 TAHUN ARTAWA ATAU LAGU AYA GAMPANG

Aya panurunan serius dina ngagunakeun kendaraan angkutan umum sareng larangan kurva warga warsa yuswa 65 langkung taun, khususna penutupan jalur mobil kabel.

Jumlah total panumpang anu nganggo kendaraan angkutan umum (EGO Bus, Cable Car, ANKARAY, Metro, ELV, ÖHA sareng TCDD) di Ibukota, turun ti 2 juta 1 rébu 696 dina tanggal 595 Maret ka 23 rébu 338 dina 74 Maret. .


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar