Robah Manajemén Top UPS

parobahan dina manajemén up luhur
parobahan dina manajemén up luhur

UPS (NYSE: UPS) Dewan Diréktur ngumumkeun yén dina tanggal 1 Juni, Carol Tomé diangkat janten UPS General Manager (CEO). David Abney, anu ayeuna janten Pimpinan Dewan sareng Manajer Umum, parantos diumumkeun janten Ketua Dewan Diréktur ti 1 Juni. Abney, anu bakal pangsiun ti Diréktur UPS tanggal 30 Séptémber, bakal teras janten tugas salaku konsultan swasta dugi ka akhir taun 2020 pikeun lancar ngagentos periode transisi sareng suksés ngalengkepan usum sibuk; Dina ahir waktos ieu, anjeunna bakal pensiunan ku ngalengkepan karir 46 taun ka UPS. Nepi ka Séptémber 30, Kapala Sutradara Bebas UPS William Johnson bakal janten Kapala Perwira Eksekutif.


Johnson, anu ogé janten Wawakil UPS sareng Présidén Panitia Manajemén Korporat sareng Anggota Komite Eksekutif, saurna, "Saatos prosés pamilihan anu ketat ngalibetkeun calon di jero sareng luar perusahaan, kami damel kaputusan anu jelas dina Carol. Minangka salah sahiji pamimpin anu paling dihormati sareng bakat dina dunya bisnis Amérika, Carol mangrupikeun kabuktian dina ngarah pamekaran global, maksimalkeun nilai stakeholder, pangembangan bakat sareng suksés ngalaksanakeun prioritas strategis. ”

"Carol, anu mangrupikeun Anggota Badan sareng pupuhu Badan Pengawas, gaduh pengetahuan jero modél usaha, strategi, sareng karyawan UPS, sareng mangrupikeun manajer anu paling cocog pikeun mingpin perusahaan dina prosés transformasi penting ieu," saur Johnson. Kami ngucapkeun salamet ka David dina karir rongkah na di UPS. Anjeunna nyandak léngkah-léngkah pikeun ngangkat UPS ka puncak industri transportasi, sareng ngatur posisi perusahaan ka masa depan anu suksés ku cara ningkatkeun tren global perusahaan sareng karyawan naék. "

David Abney nyarios, "UPS sok janten salah sahiji karep kuring dina kahirupan ieu, sareng berkat UPS, kuring ngagaduhan impian Amérika. Kuring reueus parantos nyiapkeun perusahaan saé ieu pikeun 100 taun ka hareup, damel sareng kulawarga UPS. Kuring yakin yén tim manajemén UPS bakal mawa strategi urang ka hareup kalayan kompeténsi anu aranjeunna gaduh. Ayeuna waktuna kuring nyerah bendera. Abdi bagja pisan sareng wartoskeun janji Carol; Kuring terang anjeunna jalma anu pangsaéna pikeun ngajalankeun perusahaan ieu. Anjeunna mangrupikeun pamimpin strategis sareng pola pikir anu terang budaya UPS sareng nilai padeukeut sareng salawasna masihan palanggan prioritas anu luhur. "

Nyiapkeun pikeun nganteurkeun jabatan CEO, Carol Tomé nyarios: "Kuring ngarepkeun nyumponan ekspektasi para nasabah sareng para pemegang saham ku gawé bareng tim manajemén bakat kami sareng 495.000 karyawan perusahaan kami sareng salajengna ningkatkeun diri. David ngalakukeun prosés transformasi anu luar biasa di UPS; Abdi badé nambihan énggal kanggo kasuksésan na. Alatan budaya anu euyeub UPS sareng komitmen anu teu stabil ka nilai, urang bakal teras mingpin industri sareng tumbuh dina dasar padasar perusahaan urang. "

Carol Tomé, CEO 113 UPS, anu parantos aya dina sajarah 12 taun, parantos nyayogikeun salaku Anggota Dewan UPS ti saprak 2003, ogé janten Pupuhu Badan Pengawas. Tomé, anu saacanna ngagaduhan salaku Wakil Présidén sareng CFO di The Home Depot, pangecér produk bumi panggedéna di Amérika Serikat, kalayan 2.300 cabang sareng 400.000 karyawan, ngagaduhan tanggung jawab dina strategi perusahaan, keuangan sareng pamekaran bisnis, sareng janten CFO salami 18 taun. Dina jangka waktu éta, éta nyumbang kanggo kanaékan nilai saham The Home Depot ku 450 persén.

Dina mangsa kapamimpinan Abney, anu diangkat janten CEO di 2014 sareng janten pupuhu dewan taun 2016, UPS;

  • Salian ningkatkeun panghasilanna ku 27% sareng kauntungan netna sakitar 50%, éta ogé ningkatkeun pangasilan per saham masing-masing kalayan kurang leuwih 60%.
  • Kalayan dividen sareng ngabagikeun deui, éta nyayogikeun leuwih ti $ 29 milyar ka pamegang sahamna.
  • Ku ngalaksanakeun program transformasi sababaraha taun dimana prioritas kamekaran strategis diatur, ngoperasikeun operasi AS sacara signifikan ningkat dina taun 2019.
  • Éta parantos naékkeun jaringan jaringan globalna langkung saé, ngahontal langkung ti 2019 juta inohong pangiriman pakét per dinten di 32 dina usum puncak.
  • Ku ngaluncurkeun UPS Flight Forward, parantos nampi persetujuan lengkep pikeun maskapai anu munggaran ngajalankeun drone ti FAA.
  • Parantos parantos ningkat kana keragaman dina perusahaan ku cara ngarobah struktur Diréktur sareng tim manajemén senior.

Abney, anu saméméhna janten Wakil Présidén Operasi (COO) ti saprak 2007, parantos ngatur logistik, kelestarian sareng prosés rékayasa, ogé sagala tingkat tingkat angkutan UPS. Sateuacan peranna janten COO, anjeunna mingpin inisiatif strategis ningkatkeun kompeténsi logistik global perusahaan salaku Présidén UPS International. Anjeunna ogé parantos aub dina éksisiasi sareng penggabungan global dina karirna, sapertos Coyote, Marken, Perusahaan Fritz, Sonic Air, Stolica, Lynx Express sareng Sino-Trans di China. Dimimitian karirna di UPS di 1974 nalika neraskeun pangajaran di Delta State University, Abney mimiti ngamimitian damel salaku petugas penanganan paket di fasilitas alit di Greenwood.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar