Jarak Perjalanan Jarak di BUDO sareng BBBUS

Jarak Perjalanan Jarak di BUDO sareng BBBUS
Jarak Perjalanan Jarak di BUDO sareng BBBUS

Burulaş, perusahaan transportasi Bursa Metropolitan Bursa, parantos ngalaksanakeun susunan korsi jarak di BUDO sareng BBBUS kalayan slogan 'Kami tetep satengah tina korsi kami pikeun kaséhatan séhat'.


munculna di Cina, pas sakabeh dunya dina pangaruh aréa jeung ogé di Turki Corona ngabalukarkeun virus maot peuntas angkutan umum sakabéh ti dinten kahiji aplikasi disinfection dimimitian Burulaş, hiji komisi aplikasi anyar pikeun mastikeun jalan séhat transportasi warga. Jumlah panumpang ngirangan satengah dina BUDO sareng BBBUS, anu nyayogikeun angkot antara Bursa sareng Istanbul. Dina aplikasi na, anu diluncurkeun sareng slogan 'Kami tetep satengah tina korsi kami pikeun kaséhatan anu saé', korsi anu ditinggalkeun kosong antara unggal panumpang sareng jarak sosial dibuka.

Salaku tambahan, penjualan tikét BUDO sareng BBBUS pikeun tujuan pencegahan ngan ukur dilakukeun samentawis tina situs web BUDO / BBBUS sareng stan tol dina kerangka aplikasi penjualan anu dikontrol.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar