Otoritas Kompetisi pikeun Recruit Patugas sareng KPSS poin

lembaga persaingan bakal ngadamel juru tulis kalayan skor kpss
lembaga persaingan bakal ngadamel juru tulis kalayan skor kpss

Dina jero kerangka panyayuhan Peraturan Profesional Pekerjaan Profesional Kompetisi tiasa padamelan di Kompetisi Otoritas;


1) Kanggo (10 jalma) Kompetisi Asisten Ahli (Umum) staf; Tina Fakultas Ékonomi, Élmu Pulitik, Administrasi Bisnis, Ékonomi sareng Élmu Administrasi atanapi Élmu Manajemén atanapi rékayasa industri jabatan pendidikan tinggi anu sahenteuna sahenteuna opat taun pendidikan.

2) Kanggo (5-jalma) Staf Asistén Ahli Asistén (UU); Tina Hukum Fakultas.

3) Kanggo (5-jalma) Kompetén Asisten Ahli Ahli (IT); Teknik Komputer, Statistik sareng Komputer, Matématika sareng Komputer, Téknik Industri, Téknik Eléktipis-Éléktronik, Teknik Éléktronik sareng Komunikasi, departemén Éléktronik,

Pertandingan Spesialis Asisten bakal diangkat salaku hasil pamariksaan lawang, anu tiasa dihadiran ku lulusan ti lembaga pendidikan domestik atanapi luar negeri anu ditampi ku Déwan Pengajian Tinggi.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar