Samsun Cai sareng Mesin Pembetungan pikeun Ngabalikeun 67 Patugas Sipil

cai samsun sareng limbah limbah bakal ngajantenkeun padamel negeri sipil
cai samsun sareng limbah limbah bakal ngajantenkeun padamel negeri sipil

SAMSUN AING DAN SEWERAGE ADMINISTRATION KOMPUTER KOMPUTER KOMPUTER KOMUNITAS UNTUK DENGAN SUNDA


Pikeun didamel di handapeun Direktorat Umum UU Sipil Nomer 657 dina Diréktur Jéndral Samsun Cai sareng Administrasi Pembetungan; Numutkeun kana syarat-syarat Peraturan Ujian dan Lantikan pikeun Tugas Pertama-Tugas pikeun Administrasi Lokal, PNS bakal direkrut ngalangkungan janjian terbuka ka posisi kosong, anu dijéntrékeun yén judul, kelas, kelas, jumlah, kualifikasi, jenis KPSS, skor dasar KPSS sareng kaayaan sanésna aya di handap.

S

N

Judul Skuad kelas Gelar Skuat potongan kualifikasi génder KPSS
ngetik
KPSS Dasar
ratings
1 insinyur TH 8 1 Kalebet lulusan program Rékayasa Komputer sarjana Fakultas anu nyayogikeun pendidikan sarjana Jalu / bikang P3 70
2 insinyur TH 8 2 Pikeun lulusan program Lingkungan Teknik Lingkungan Fakultas anu masihan atikan sarjana Jalu / bikang P3 70
3 insinyur TH 8 3 Pikeun lulusan program Léknik Eléktro sarjana Fakultas anu masihan atikan sarjana Jalu / bikang P3 70
4 insinyur TH 8 1 Pikeun lulusan Téknik Kawin sareng Mesin Automation program fakultas anu nyayogikeun pendidikan di tingkat sarjana Jalu / bikang P3 70
5 insinyur TH 8 3 Lulusan ti program rékayasa sarjana fakultas anu masihan atikan sarjana Jalu / bikang P3 70
6 insinyur TH 8 5 Pikeun lulusan program Sipil Sipil jurusan fakultas masihan pendidikan di tingkat sarjana Jalu / bikang P3 70
7 insinyur TH 8 5 Pikeun lulusan ti program jurusan Teknik Jurusan Teknik anu masihan pendidikan dina tingkat sarjana Jalu / bikang P3 70
8 undagi TH 8 1 Lulusan ti Fakultas Arsitéktur program sarjana Jalu / bikang P3 70
9 ahli kimia TH 8 2 Lulusan ti Kimia program sarjana fakultas Jalu / bikang P3 70
10 ahli teknik TH 8 6 Kanggo lulus ti Program mékanis tina Program Vokasional Jalu / bikang P93 70
11 ahli teknik TH 9 1 Kanggo lulusan Program Program Associate Computer tina Program Vokasional Jalu / bikang P93 70
12 ahli teknik TH 9 1 Lulusan ti Program Lingkungan Asosiasi Kaséhatan lingkungan atanapi Lingkungan Sekolah Vokasional Jalu / bikang P93 70
13 ahli teknik TH 9 10 Kalebet lulusan Teknik Konstruksi atanapi Program Usaha Téknologi Konstruksi Sekolah Vokasional Jalu / bikang P93 70
14 ahli teknik TH 9 8 Kalebet lulusan Teknisi Peta Vokasional Sekolah atanapi Peta sareng program Gelar Asosiasi Kadastral Jalu / bikang P93 70
15 ahli teknik TH 9 3 Lulusan tina Program Asosiasi Listrik Sekolah Vokasional Jalu / bikang P93 70
16 ahli teknik TH 9 2 Pikeun lulusan sakola Sekolah Vokasional Éléktronik, Téknik Eléktro-Éléktronik atanapi Program Gelar Asosiasi Teknologi Téknologi Jalu / bikang P93 70
17 collector GPP 9 - 10 -11 11 Lulusan ti salah sahiji program sarjana Ekonomi, Akunting, Administrasi Bisnis, Administrasi Publik, Élmu Pulitik sareng Administrasi Umum, Kauangan, Sistem Informasi Akuntansi Jalu / bikang P3 70
18 pokrol AH 7 2 Lulusan ti Hukum Fakultas Universitas Jalu / bikang P3 70

TERMA KOMUNITAS sareng spesifik APPLIKASI

Kaayaan umum sareng khusus anu bakal disusul dina aplikasi anu bakal dilakukeun pikeun posisi padamelan sipil kosong anu di luhur nyaéta kieu.

1) TERMA UMUR APLIKASI

Calon anu badé diangkat janten posisi PNS kedah ngagaduhan kaayaan umum kieu anu dinyatakeun dina paragrap (A) Pasal 657 UU Hukum Sipil Nomer 48;

a) Janten warga nagara Turki,

b) Henteu dicabut hak umum,

c) Sanaos dina jangka waktu anu dinyatakeun dina tulisan 53 ngeunaan Kode Pidana Turki parantos langkung; Kadurjanan ngalawan kaamanan nagara, kejahatan ngalawan tatanan konstitusi sareng fungsina pesenan ieu, pencegahan, penyeksaan, nyogok, nyogok, panipuan, penipuan, salah laku, cidra, bahkan dihukum dipenjara atanapi pangapunten salami sataun atanapi langkung pikeun kajahatan ngahaja Henteu disabit-gugat kabangkrutan, kalakuan panyalahgunaan, kasusah dina pagelaran, ngaleungitkeun aset kajahatan atanapi nyalurkeun,

d) tina segi status militér pikeun calon jalu; teu aya hubunganana sareng jasa militer atanapi teu acan dugi kana umur militer, atanapi, upami parantos ngahontal umur jasa militer, janten jasa militer anu aktif atanapi ditunda atanapi dialihkeun ka kelas cagar.

e) Henteu ngagaduhan panyawat mental atanapi cacad fisik anu tiasa nyegah anjeunna tina ngalaksanakeun tugas na terus.

f) Pikeun nyumponan syarat aplikasi anu sanés anu dipilarian pikeun posisi anu diumumkeun,

g) Petisi ngeunaan staf mana anu dialamkeun (Tiap calon bakal dilarapkeun ngan ukur hiji staf anu dipasang dumasar kana status pendidikanna.)

2) SYARAT KHAS UNTUK APLIKASI

a) Pikeun nedunan sarat pendidikan janten tina lulusan sakola anu terakhir pikeun judul anu diumumkeun sareng nampi skor KPSS minimum tina jinis skor anu ditangtukeun dina Ujian Pilihan Pribadi (2018 KPSS) ngalawan judul anu bakal dibeli.

b) Henteu dikaluarkeun tina lembaga umum sareng organisasi anu didamel anjeunna sateuacan, kusabab alesan disiplin atanapi moral,

3) DOKUMENTONG DIPANGGU DENGAN CANDIDATES DURING APPLICATION

Salila aplikasi;

Bentuk Aplikasi Tina Institusi kami atanapi Diréktur Umum Kami http://www.saski.gov.tr bakal disayogikeun tina alamat internét,

a) Salinan KTP Idéntitas atanapi KTP,

b) Salin asli atanapi notaris anu disertipikasi tina gelar diploma atanapi lulusan sertipikat, atanapi sertipikat lulusan kalayan barkod anu tiasa diperyogikeun nganggo pamaréntahan E-pamaréntah (salinan tiasa disertifikasi ku administrasi kami, upami syarat anu ditepikeun.)

c) Salin asli atanapi notarized dokumen kasetaraan pikeun lulusan sakola asing

d) Cetak komputer barcode anu dicandak tina situs web ÖSYM tina KPSS Result Dokumen,

e) Pernyataan ngeunaan calon pasangan lalaki éta henteu aya hubunganana sareng jasa militer.

f) Pernyataan yén anjeunna henteu ngagaduhan halangan pikeun ngalaksanakeun tugas na terus.

g) 4 poto biometric, (1 bakal napel dina bentuk)

h) Salin asli lisénsi pengacara atanapi salinan anu disertifikasi notaris pikeun staf pengacara.

i) Petisi ngeunaan staf anu anjeunna dilarapkeun,

4- TEMPAT APLIKASI, TARAPAN, KAEDAHAN DAN KURIKASI

Calon tiasa nyandak ujian lisan;

a) Calon, sareng dokumen anu dipénta salami lamaran éta Ti 06.04.2020 ka 17.04.2020 Jumaah dugi ka 17.00 (dina dinten kerja antara 08.00-17.00) bakal tiasa nerapkeun.

Calon kedah ngirim dokumén aplikasina;

- Diréktur Umum kami di lingkungan éléktronik http://www.saski.gov.tr alamat internét

- Sacara pribadi atanapi ku surat anu kadaptar, aranjeunna bakal tiasa ngirim Direktorat Umum Sumber Daya Manusia sareng Atikan Pamaréntahan Samsun Cai sareng Mesin Pembetungan (Denizevleri Mahallesi 228. Sokak No: 4 Atakum / Samsun). (Diréktur Umum kami moal nanggungjawaban kanggo serat ditunda.)

b) Aplikasi anu didamel ku inpormasi anu leungit sareng dokumén atanapi upami kualifikasi teu cocog moal dievaluasi ku Direktorat Umum urang.

c) Telatna surat sareng aplikasi anu henteu dilakukeun dina jangka waktu anu dinyatakeun dina pengumuman ieu moal dipertimbangkeun.

5- EVALUATION APLIKASI-APLIKASI APPLIKASI

a) Calon bakal diondang kana ujian lisan dina laju lima kali jumlah posisi kosong anu bakal diangkat, dimimitian ti calon anu paling luhur, ku pariksa pamatuhan nomer TR Identity calon sareng recordsSYM rékaman ku Diréktur Umum kami.

b) Calon sanés anu ngagaduhan skor anu sami sareng calon dinten anu terakhir anu bakal katelah nuju ujian.

c) Calon anu layak nyandak ujian lisan sareng skor KPSS sareng tempat sareng waktos ujian Senén, 20.04.2020 Diréktur Umum kami http://www.saski.gov.tr bakal diumumkeun dina internet.

d) Calon anu aplikasina parantos ditampi sareng nampi ujian, saha inpormasi idéntitasna sareng tempat sareng kaping ujian bijil "Dokumén Éntri Ujian" Aranjeunna bakal tiasa ngaksés tina alamat internét www.saski.gov.tr.

e) Calon anu teu ngagaduhan hak nyandak ujian henteu tiasa dilaporkeun.

6- TEMPOH PEPERIKSAAN, Waktos sareng Topik

Di Samsun Leutik sareng Pembaruan Rapat Umum Rapat Gedong Rapat Leutik (Denizevleri Mahallesi 228. Sokak No: 4 Atakum / SAMSUN); pikeun rekrutmen 27/04/2020-08/05/2020 Ujian oral bakal dilaksanakeun antara tanggal. Upami ujian lisan teu tiasa réngsé dina dinten anu sami, éta bakal diteruskeun dinten salajengna.

Mata Ujian:

Konstitusi Turki

Prinsip jeung Sejarah Révolusi Atatürk

657 UU Perumahan Sipil

Panerapan Dasar nu aya kaitan sareng Administrasi Lokal

Éta kalebet pangukuran pangaweruh sareng pangabisa profésional sareng praktis anu aya hubunganana sareng judul staf.

7- PELAKSANAAN Ujian INGGU DAN KANGGO NU RESEP KOMPUTAN

Pentaksiran dina Ujian; Constitution of Turki, Prinsip Ataturk urang jeung Sajarah Revolusi, 657 Hukum, Pamaréntahan Lokal 15 dina titik isu Hukum Dasar patali, bari judul tim pikeun pangaweruh profésional tur praktis tur pikeun ngukur kamampuh dijieun leuwih 40 titik, totaling 100 titik. Supados tiasa suksés dina ujian, rata-rata aritmetika skor anu dipasihkeun ku anggota dewan ujian kedah sahenteuna 60. Skor prestasi utama Calon; Rata-rata aritmetik skor ujian lisan sareng skor KPSS anu dilakukeun ku administrasi urang bakal ditangtukeun sareng diumumkeun ku halaman wéb administrasi urang.

Upami titik kasuksésan calon sami, anu langkung luhur skor KPSS dibéré prioritas. Mimitian tina skor prestasi anu pangluhurna, jumlah calon permanén bakal ditangtukeun ogé jumlah calon permanén sareng jumlah calon pengganti. Daptar calon calon sareng cadangan bakal diumumkeun dina alamat internét administrasi sareng hiji iber ditulis bakal dilakukeun ka anu didaptarkeun.

Dewan Ujian; ngabogaan hak nyandak sababaraha atanapi henteu aya anu ngumumkeun dina pengumuman ujian upami aranjeunna mendakan poin prestasi anu henteu cekap atanapi henteu cekap tina kader anu diumumkeun kanggo rekrutmen dina ahir ujian.

Salila aplikasi sareng prosedur, pamariksaan jalma anu dipanggihan pikeun nyatakeun pernyataan palsu atanapi nyumputkeun bebeneran dina sagala cara dianggap henteu leres sareng tugasna henteu dilakukeun. Sanaos pasini janji kasusna ditangtukeun, tugasna dibatalkeun. Aranjeunna teu tiasa ngaku hak-hak sareng bakal ngajukeun keluhan kajahatan sareng Kapolres.

Hasil ujian tiasa dirayu seratan dina jero tujuh dinten pengumuman daptar kasuksésan dina situs wéb administrasi urang. Banding disimpulkeun ku dewan ujian dina waktos tujuh dinten sareng jalmi anu relevan ditulis dina tulisan.

Diumumkeun.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar