Menit Panungtun: Liburan sakola parantos diperpanjangkeun 30.April.2020

liburan koronavirus sakola
liburan koronavirus sakola

Diomongkeun langsung, Menteri Pendidikan Nasional Ziya Selçuk ngumumkeun yén periode atikan di bumi diperpanjang dugi ka 30 April! Sekolah anu kapangaruhan ku coronavirus sareng tutup, bakal ditutup tutup dugi ka akhir April dugi pengumuman salajengna!



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar