Tes Fatih Terim Coronavirus Positip!

istilah anu nalukkeun coronavirus positip
istilah anu nalukkeun coronavirus positip

Palatih Galatasaray Fatih Terim ngumumkeun yén tés coronavirus positip. Nyarios yén tés coronavirus positip tina akun Twitter resmi na, kembar Fatih Terim mangrupikeun kieu:


Numutkeun kana hasil uji anu dilakukeun ayeuna, Hasil Corona Virus mah positip. Abdi di rumah sakit anu saé. Entong hariwang. Perkawis kanggo komunikasi pas mungkin ..

istilah fatih kembar


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar