Sajarah Bursa Grand Bazaar Ditutup Ditutup Kusabab Virus Coronary

bursa ditutup arus coronavirus
bursa ditutup arus coronavirus

Grand Bazaar bersejarah, anu ngagaduhan 4 rébu toko dina lingkup ukuran koronavirus di Bursa, ditutup saminggu. Bazaar Grand, Kozahan sareng Uzun Bazaar, anu kalebet dina daptar Warisan Dunya UNESCO sareng parantos dipikanyaho minangka jantung dagang salami 700 taun, parantos ditutup saminggu.


Petisi anu dipasihkeun ku tukang toko bazaar dina lingkup tindakan virus corona disatujuan ku Bursa Pamaréntah. Saatos kaputusan pamaréntahan nyatujuan putusan éta, manajemén Grand Bazaar nyarios ka toko éta, "Dagang kami anu berharga, manajemén Grand Bazaar urang mutuskeun nutup dugi Senén, 30 Maret 2020, kalayan persetujuan ti Departemen Pamaréntah sareng Polisi.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar