Tatvan İskele Jalan Usaha Ngoréng Jalan Raya Katukang

pivan pier katuhu garis jalan pembaruan hasil tender hasil
pivan pier katuhu garis jalan pembaruan hasil tender hasil

Tatvan İskele Jalan Usaha Ngoréng Jalan Raya Katukang


5 perusahaan nyerahkeun tawaran pikeun tender tina Manajemén Railway State Turki TCDD 2019 Diréktur Pembelian Daerah (TCDD) Tatvan İskele Right Line Roads Tender, kalayan harga TL 676915 sareng nawar 5.409.214,18 TL. YOL YAPI SANAYI TİC LTD ŞTİ parantos kéngingkeun.

Tangkal lembut nyertakeun 3 potongan gunting kalayan sare 60 beton E1, sare batu anu teu siap ku batu kuari, pasokan balast sareng peletakan, sare pamundut konkrit B70 sareng 60 mésér kareta E1 sareng peletakan. Durasi pagawéan aya 180 (saratus dalapan puluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar