TCDD Tasimacilik Ditunda 184 Wawancara rekrutmen Buruh

Tcdd nundang wawancara recruitment tenaga kerja kusabab ngangkut coronavirus
Tcdd nundang wawancara recruitment tenaga kerja kusabab ngangkut coronavirus

Ujian lisan bakal dilaksanakeun di tempat kerja Direktorat Jéndral TCDD Tasimacilik AS pikeun padamelan 184 pagawé permanén ditunda dina engké kusabab résiko wabah koronavirus.


Ujian calon anu nyandak ujian dina 17.03.2020 sareng 18.03.2020 sah sareng calon ieu moal nyandak ujian deui.

Ningali dinten waktos sareng waktos telat Klik di dieu

Calon ngeunaan pamekaran www.tcddtasimacilik.gov.t nyaeta Aranjeunna bakal nuturkeun alamatna.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar