Pesen TCDD General Manager Uygun dina 8 Maret, Waktos Wanoja Internasional

Ali Ihsan Sadia
Ali Ihsan Sadia

Wanoja urang, anu nambihan nilai nagara sareng lembaga urang kalayan jasa na, nyéndélkeun dunya urang kalayan hate sareng pangorbanan anu asih, terangkeun ka generasi anu bakal datang, sareng gagah sareng percaya diri, mangrupikeun jaminan anu paling penting dina jalan urang ka hareup.


Abdi hoyong hatur nuhun kanggo janten bagian anu penting dina kahirupan urang, sareng hatur nuhun anjeun dina tanggal 8 Maret, Poé Awéwé Internasional kalayan harepan anu paling tulus.

Ali İhsan UYGUN
Dirjen TCDD


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar