TCDD nyandak Téknologi Kanggo Corona Virus Di Stasion Karéta sareng Stasion

tcdd nyandak ukuran virus corona di stasion sareng stasion
tcdd nyandak ukuran virus corona di stasion sareng stasion

Alatan wabah dunya anyar tumuwuh tina coronavirus nyandak sababaraha ukuran pikeun Républik stasiun Turki Propinsi Kareta api na stasion.


Salian ti karya beberesih sapopoé, prosedur disinféksi dilaksanakeun di stasion sareng stasiun anu sering ku ratusan panumpang.

Saban poé, studi disinfeksi dilaksanakeun saatos layanan karéta di seueur stasiun kami, sareng ogé MARMARAY kalayan kapasitas sadinten 500 rébu panumpang di Istanbul, BASKENTRAY di Ankara, IZBAN di Izmir, Stasion Karéta Api Luhur. Dina kajian anu dicegah ieu virus anu diusulkeun ku Kementrian Kaséhatan, anti-alérgi sareng bahan anu henteu ngarugikeun kasehatan manusa.

Proses disinfeksi sareng déritrasi dilaksanakeun sacara périodik dina léngkah sareng jalan-jalan di gedong stasiun, di tempat interior sareng luar, di wilayah tunggu panumpang, di tol sareng bagian-bagian anu ditunjuk janten tempat umum.

Dispéktisasi disinféktan sareng disinféktan luhureun méja ditempatkeun di sadaya stasion sareng stasion antara Çukurhisar sareng Kapıkule, kalebet stasion MARMARAY.

Atuh ka lingkungan higienis anu disayogikeun dina tempat umum di gedong stasiun anu dianggo ku warga urang, tujuanana pikeun ngarambat dina cara anu séhat sareng aman.

Hal ieu ditujukeun pikeun ningkatkeun kasadaran masarakat urang sareng spanduk peringatan ngeunaan Coronavirus, anu urang pasang dina sagala stasiun sareng stasion.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar