Ordu Ngirangan Lalu lintas Lalueun Metropolitan Sivas Junction

tentara ngirangan momotan lalulintas ti parapatan kota gedé
tentara ngirangan momotan lalulintas ti parapatan kota gedé

Munisipal Metropolitan Ordu terus usahana na pikeun ngirangan kapadetan jalanan di kota.


Dina kontéks ieu, karya-karya anu parantos ngamimitian sareng réngsé ku Metropolitan Munisipalitas di Munisipalitas Crossroad distrik Altınordu diteruskeun di Sivas Crossroad. Munisipal Metropolitan Ordu, anu ngalaksanakeun pagawéan demam beurang di wengi jalanna, tujuanana pikeun ngagancangkeun aliran patalimarga di kota sareng ngirangan kapadetan jalanan kalayan parantosan hasil na.

"Urang bakal nganggur ieu hasil dina interaksi ayeuna urang"

Ngabenerkeun yén kapadetan lalu lintas kota bakal turun sareng warga bakal ngarambat kalayan séhat, Sékretaris Perpustakaan Munisipal Metropolitan Ordu nyatakeun, "Aya beban lalulintas beurat di kota urang. Ti waktosna kalebet kantor, Walikota Majalengka Metropolitan, Dr. Mehmet Hilmi Güler maréntahkeun kami ngeunaan masalah ieu sareng ngamimitian damel sareng tim kami. Dina rasa ieu, urang ngamimitian diajar proyék sareng ngarencanakeun mana jeung naon anu kudu dilakukeun. Di tempat anu mimiti, urang ngamimitian damel di Munisipal jalan sareng jalan ngatasi masalah patalimarga suku na. Teras we ngamimitian damel di Sivas Junction. Aya lalu lintas kendaraan parah di dieu sareng sakapeung nimbulkeun kacilakaan. Kalayan padamelan anu bakal urang laksanakeun, kami bakal mastikeun yén patalimarga ngalir gancang sareng warga urang ngarambat kalayan gampang. Henteu ngan ukur studi urang bakal terbatas kana persimpangan ieu, urang bakal ngalaksanakeun diajar ieu di sadaya simpang urang di propinsi. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar