Angkutan Bébas pikeun Ahli Farmasi di Denizli

transportasi gratis ka apotéker di laut
transportasi gratis ka apotéker di laut

Perbandaran Metropolitan Denizli, anu nyababkeun beus kotamadya gratis pikeun para pekerja kaséhatan anu bajoang siang sareng wengi ngalawan virus korona, kéngingkeun kasenangan anu sami pikeun apotéker sareng karyawan apotéker.


Nuluykeun nyandak tindakan ngalawan virus korona nyebarkeun di sakumna dunya saatosna muncul di Wuhan, China, Perwakilan Metropolitan Denizli terus ngadukung dukungan pikeun sektor kaséhatan, anu parantos nyobian ngempur virus. Dina kontéks ieu, munisipalitas Metropolitan Denizli, anu masihan beus kota ka sadaya tenaga kerja kaséhatan gratis, kéngingkeun kasenangan anu sami pikeun apoteker sareng apoteker. Sasuai, apotéker sareng staf anu damel di apoték tiasa mupangat tina beus Daérah Metropolitan Denizli gratis dina Rebo, 25 Maret 2020, kalayan idéntitas Ruang Pariwara Denizli.

"Talatah persatuan sareng Kaduatan"

Walikota Munisipal Metropolitan Denizli Osman Zolan nyatakeun yén, salaku Munisipalitas Metropolitan, aranjeunna tetep nyandak pancegahan pikeun kasehatan sareng perdamaian warga. Ngungkabkeun yén dina prosés sénsitip ieu, sakumna industri kasehatan ngiringan tugasna kalayan bakti sareng pangorbanan, Présidén Osman Zolan nyarios, "Kami ogé kaasup barayana urang damel di apoték sareng apoték ku ngalebetkeun aplikasi beus kota gratis anu kami nawiskeun ka profesional kaséhatan. "Upami urang aya dina persatuan sareng solidaritas, kami ngarep-arep nungkulan serangan ieu pas mungkin."

"Tetep di bumi Denizli"

Nyarios yén aranjeunna teras-terasan nyandak léngkah anu dipikabutuh ku sakumna lembaga nagara, Présidén Zolan mamatahan ka wargana pikeun henteu kaluar upami wajib. Nekenkeun yén aturan anu aya pikeun panyalindungan ngalawan virus kedah diturutkeun, Présidén Osman Zolan nyarios, "Hayu urang perhatosan kana kabersihan, kabersihan sareng aturan jarak jauh."


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar