Aranjeunna Potong Kabel Sinyal dina Railway

motong kabel isyarat tina karéta api
motong kabel isyarat tina karéta api

4 urang anu motong kabel isyarat tina karéta api anu ngalangkungan lingkungan Geyve Doğançay kalayan kendaraan lempeng Kocaeli katangkep dina adegan berkat perhatian para gendarme. Disebutkeun yén maluruh fungsina sinyal aya dina jalan karéta kusabab kabel anu dipotong, sareng éta diperyogikeun sateuacan kaayaan négatip.


Geyve's Doğançay ngiringan kabel isyarat tina jalur karéta ngalangkungan Distrik Dereköy, 4 urang katangkep ku serangan raéran ku gendarme.

Jalma anu motong kabel dina jalur karéta motong kabel tina jaringan sinyal tina karéta api, dimana ratusan jalma ngarambat unggal dinten.

The gendarmerie, anu nampi inpormasi anu kabelna dipotong, nyayogikeun 4 jelema anu nyumput di tengah-tengah reed di tanah kosong saatos panalungtikan anu anjeunna ngamimitian di tempat kejadian.

Jalma anu ngaku kana kajahatan anu dilakukeun dina pamariksaanna nyaéta İ.YA, TG, İ.A. sareng MT diidinan bareng sareng kabel-kabel anu aya 150-meter anu nyolong sareng 41 ADC 5 ... kendaraan piring anu aranjeunna bawa pikeun ngiringan kabel di tempat éta sareng parantos dibawa ka Komando Gendarmerie.

Saatos éta prosés gendarmerie anu ngaluncurkeun hiji panalungtikan ngeunaan kajadian éta, 4 urang bakal dibawa ka pengadilan prabu ayeuna.

Di sisi anu sanésna, éta nyatakeun yén kabel-sinyal sinyal anu dipotong dina jalur karéta diganti ku anu énggal sareng yén kaayaan anu bakal nyababkeun karep dina layanan karéta dicegah sateuacan kajantenan éta.Medyab nyaeta)


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar