Turki Statistik Institute 9 Kontrak staf mun Jieun purchases

turki kontrak agénsi statistik kudu dipigawé komputasi staf ulama
turki kontrak agénsi statistik kudu dipigawé komputasi staf ulama

Turki Statistical Institute of Technology Émbaran bisa padamelan full-waktu di pembuangan di Departemen, dumasar ditambah Kaputusan No. Kaputusan 375 UU Pasal 6 of 31/12/2008 tanggal jeung 27097 wilanganana resmi Warta "ageung-Skala Émbaran ti Lembaga Public Saluyu sareng tulisan anu ka-8 Peraturan ngeunaan Prinsip sareng Prosedur Ninggali Pagawéan Staff IT anu dikontrak dina Unit Transaksi, 9 (Sembilan) Warga IT anu dikontrak.


Dina seleksi calon badé nyandak ujian lisan anu bakal dicekel ku Badan Urang; 2018 atanapi 2019 Uji Pemilihan Pilihan Umum Umum (KPSS) skor P3 sareng ujian penilaian tingkat basa asing (YDS / e - YDS) valid dina Inggris atanapi ujian basa asing anu ditampi ku Déwan Pengajian Tinggi dina basa ieu bakal janten dasar. (Dokumén hasil ujian basa asing sah pikeun 5 taun kecuali periode validna parantos ditulis dina dokumen éta.) Calon ngan ukur tiasa ngalamar hiji posisi anu diumumkeun.

Aplikasi, Turki Statistik Otoritas ramatloka www.tuik.gov.tr. Alamat kapanggih Proyék Request Bentuk nyaéta ragam lengkep jeung bener sanggeus ngeusian bareng jeung dokumén séjénna engké ti 30 poe tungtung lembur mun (03:2020) dugi Turki Statistik Institusi Propinsi Kuartal Necatibey Caddesi No: 18 00 Kamentrian Çankaya / ANKARA kapanggih dina Turki Institusi Statistik, bisa dikintunkeun ka Departemen Kepegawaian atawa alamat disebutkeun dina deadline aplikasi bakal dilakukeun ku emailing. Aplikasi anu ditampi saatos tanggal ieu kusabab telatna di mail sareng alesan anu sanés, sareng bentuk Nyuhunkeun proyék anu henteu dicirian atanapi anu nyerah dokumen anu leungit moal dinilean.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar