Coronavirus Pangaruh Jumlah Kyai di Transportasi umum di Turki

turkiyede angkot pangaruh Amedaki coronavirus dina Jumlah panumpang
turkiyede angkot pangaruh Amedaki coronavirus dina Jumlah panumpang

Alatan COVID-19, jumlah panumpang dina angkutan umum turun sacara signifikan di kota-kota utama di sakumna. Salaku warga nagara seueur dianggo ti bumi, aranjeunna nyingkahan angkutan umum pikeun ngaminimalkeun panyebaran panyakit sareng parantos ngarobah cara perjalanan di kota-kota kota kusabab parobihan ageung jasa angkutan umum.


Pelayanan mobilitas urban (dunyaS) anu unggul di dunya sareng aplikasi angkutan umum # 1 Moovitmedarkeun laporan ngeunaan cerminan koronavirus dina angkutan umum, numutkeun kana panggunaan anu biasana sateuacan wabah dimimitian.

Moovit's Trends, diropéa unggal dintenna, nunjukkeun persentase paménta angkutan umum dina dunya, dumasar kana panggunaan anu biasana sateuacan wabah COVID-19. Data dumasar kana analisis tingkat efektifitasna 750 juta pangguna tina Moovit.

Moovit di Turki, Istanbul, Izmir-Aydin, Ankara, Antalya, dianalisis jumlah panumpang make angkutan umum Bursa jeung Adana-Mersin. Contona, di Ankara, dibandingkeun sareng jumlah panumpang anu nganggo angkutan umum sateuacan wabah, panyangkut angkutan umum ngirangan 75%.

ningali kumaha mangaruhan pamakéan angkutan umum di Turki coronavirus di dieu Anjeun tiasa klik. Anjeun tiasa nganggo kotak panyaring dina pojok katuhu luhur bagan pikeun milih kota anjeun atanapi ngabandingkeun sababaraha kota dina waktos anu sami.

Moovit nyepeng sareng ngoperasikeun data data transit sareng mobilitas panglegana di dunya. Koléksi data dirojong ku langkung ti 650.000 jaringan éditor lokal, anu katelah "Mooviters", anu ngajantenkeun Moovit Wikipedia angkutan umum sareng ngabantosan ngajagi inpormasi angkutan lokal di kotana. Sukarelawan gairah ieu ngabantosan peta sareng ngajagi inpormasi angkutan umum lokal. Hatur nuhun ka Komunitas Mooviter, Moovit parantos ningali kanaékan 35% tina jumlah apdet angkutan umum di sakumna dunya, anu ngamungkinkeun aplikasi ieu nyayogikeun inpormasi transit umum anu akurat sareng akurat dina robih gancang.

turkiyede angkot pangaruh Amedaki coronavirus dina Jumlah panumpang
turkiyede angkot pangaruh Amedaki coronavirus dina Jumlah panumpang

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar