Turki urang Nagara gaul Jumlah hiber naék ka 68

Hiber tina Turkiyenin Durdurdug Nagara Jumlah Yuksel Edi
Hiber tina Turkiyenin Durdurdug Nagara Jumlah Yuksel Edi

Nepi ka 19, penerbangan ka 17.00 nagara bakal lirén salaku bagian tina ukuran koronavirus (Kovid-46) anu anyar. Jadi, jumlah nagara nu Turki eureun penerbangan baris ngaronjatkeun kana 68.


lalulintas hawa nutup Turki urang kalawan putusan panganyarna tina 68 nagara baris lumangsung saperti kieu: Jérman, Angola, Austria, Azerbaijan Argapura, Bélgia, Uni Émirat Arab, Britania Raya, Aljazair, Djibouti, Chad, Céko, Cina, Denmark, Dominica, Ékuador, Khatulistiwa Guinea, Maroko, Basisir Gading, Filipina, Finlandia, Perancis, Guatemala, Koréa Kidul, Georgia, India, Belanda, Irak, Irlandia, Spanyol, Swédia, Swiss, Italia, Kamerun, Kanada, Montenegro, Kazakhstan, Kenya, TRNC, Kolombia , Kosovo, Kuwait, Makedonia Kalér, Latvia, Libanon, Hungaria, Mesir, Mongolia, Moldova, Mauritania, Nepal, Niger, Norway, Uzbekistan, Panama, Peru, Poland, Portugal, Slovenia, Sri Lanka, Sudan, Saudi Arabia, Taiwan. Tunisia, Ukraina, Oman sareng Yordania.

kaputusan sapihak jeung ngaeureunkeun penerbangan ka Turki ayeuna widang kalawan Rusia, Qatar sarta sajumlah nagara nu perjangjian lalulintas hawa interrupted kalawan Libya geus ngahontal 71 di total.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar