TÜVASAŞ mangrupikeun Pamimpin Undisputed Séktor Railway

mangrupikeun pamimpin sektor karéta api anu henteu dipertanggungjawabkeun
mangrupikeun pamimpin sektor karéta api anu henteu dipertanggungjawabkeun

Présidén Cabang Transportation-Sen Sakarya, Ali Azem Fındık ngadatangan Uni Turki Kamar Tradesmen sareng Karajinan (SESOB) pikeun nukeur pamendak ngeunaan kamungkinan leungitna status TÜVASAŞ sareng kasusna dina TÜRASAŞ. Anjeunna papanggih sareng Hasan Alişan.


Ali Azem Fındık, anu masihan inpormasi ka pers saatos rapat, saurna: "Minangka Angkatan Turki-Sen, urang percaya yén TÜVASAŞ henteu tiasa nolak leungitna status, sareng yén urang yakin yén hasil pikeun TÜVASAŞ tiasa dirobih ku cara nyayogikeun perpaduan sareng solidaritas sareng sadaya politikus, organisasi non-pamaréntah sareng masarakat Sakarya. kami parantos nyarios sababaraha kali sateuacanna.

Dina kontéks ieu; Minangka Türk İletişim-Sen, urang mimiti tukeur ideu ngeunaan kaputusan anu dicandak ngeunaan TÜVASAŞ ku ngadatangan pamimpin organisasi non-pamaréntah di Sakarya. Dina eureun heula urang, TC Sakarya Union of Chades of Tradesmen and Craftsmen (SESOB), Mr. Urang tepang sareng Présidén Hasan Alişan. Urang ngayakeun diskusi ngeunaan épék négatip tina kaleungitan kunjungan sirah kantor TÜVASAŞ ayeuna dina padagang Sakarya sareng salajengna dina pangaruh domino négatip di kota.

Detik. Kami dibere Alişan sareng file dina TÜVASAŞ. Numutkeun data 2019, kami nyatakeun yén suplai TÜVASAŞ ti Sakarya 98 juta TL. Kami parantos nyatakeun yén sareng ngamimitian produksi serial tina 56 Setél Milli Tren, jelas yén pameseran ieu bakal nambahan lanté sareng lanté. TÜVASAŞ mangrupikeun pamimpin unduhan dina sektor karéta api. Dina hal penekanan dina ngahiji ieu disebut TÜRASAŞ, atap kedah aya TÜVASAŞ.

Présidén SESOB Mr. Hasan Alişan: "Sadaya anu tetep aya TÜVASAŞ. Kami henteu tolorkeun kaleungitan ieu. Anjeun pejabat pamaréntah. Sahenteuna anjeun bakal ngabahayakeun tina formasi ieu. Nanging, Sakarya Tradesmen sareng Craftsmen bakal paling kapangaruhan ku negativitas ieu. Kukituna, anjeun teu kedah ragu yén urang bakal ngadukung perjuangan anjeun anu terhormat dina panyalindungan status markas TÜVASAŞ dina unggal platform. " Anjeunna nyatakeun dukungan na.

O


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar