TÜVASAŞ Dipindahkeun ka Sistem Kerja Terpanjang! 700 pagawéna dikirim ka imahna

Setélan koronavirus dikirim ka imah pagawe
Setélan koronavirus dikirim ka imah pagawe

Saatos rapat anu diayakeun di TÜVASAŞ, nyatakeun yén kaputusan dicandak ngalaksanakeun "Paket Term Short" tinimbang pabrik ditutup secara lengkep.


Dina TÜVASAŞ, anu henteu kersa ngeureunkeun pagawéan lengkep di pabrik supaya nyegah pagawéan Train Nasional sareng awak aluminium, padamelan bakal dilaksanakeun kalayan sakedik pagawé.

Kalayan staf anu aya ti 1500 urang (pagawé negeri, pagawé sareng subkontraktor), sakitar 200 tina pagawe TÜVASAŞ parantos aya di pabrik kusabab kasakit kronisna.

Di pabrik, dimana perkawis 900 padamelan damel sareng subkontraktor, jumlahna bakal diréduksi jadi 220-230.

Pagawean tiasa damel sareng staf minimal dina unggal departemen saluyu sareng kabutuhna.

Kaseueuran pagawé anu damel dina ngawangun awak Karéta Nasional Anyar bakal teraskeun padamelanna.

Di TÜVASAŞ, kira-kira 700 pagawé bakal dikirim ka imahna ti beurang sareng dipénta cicing di imah saminggu.

Ogé aya béja yén "Short Term Working" periode anu dilaksanakeun bakal diterapkeun janten 15 dinten di tempat anu munggaran, kamajuanana tiasa diperpanjang ku nuturkeun kamajuan bahkan pabrik tiasa ditutup lengkep. (Hakan Turhan /Medyab nyaeta)


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar