Stasiun Pengangkut Penumpang Intercity di Ukraine

hawa karéta intercity sareng jasa panumpang beus eureun di ukraine
hawa karéta intercity sareng jasa panumpang beus eureun di ukraine

Di Wikipédia, sadaya rel intercity, lalu lintas hawa sareng beus parantos dieureunkeun salaku bagian tina countermeasures ngalawan panyebaran koronavirus di nagara éta.


Menteri infrastruktur Ukraina Vladislav Krikliy nyarios dina pernyataan ngeunaan ieu: "Sadaya panumpangna dieureunkeun ti pukul 18:2020 Maret 12, 00. Kaasup suburb. Éta badé ngiringan jalan anu disingkat kanggo ngeureunkeun karéta suburban nalika siang. Mangga baca pengumuman di stasion kalayan ati-ati teras ngadangukeun pengumuman. "

Daptar lengkep tina karéta anu dibatalkeun Website resmi UkrzaliznytsiaÉta tiasa dipanggihan di.Ukrhab nyaeta)


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar