Ukuran wabah di Metro Istanbul

ukuran wabah di metro istanbul
ukuran wabah di metro istanbul

Dina lingkup serangan tina wéb coronavirus, anu parantos janten masalah global, unggal lembaga sareng individu masarakat ngagaduhan tugas penting. sakabeh wewengkon mana sapoé leuwih ti 2 juta panumpang-mawa Turki urang operator rail kota panggedéna jeung Metro Istanbul duanana atas nama panumpang ngajaga kaséhatan duanana stasiun gawe jeung panumpang jeung staf di kontak, sanajan stasion jeung kantor, refectory anu make mung staf di kampus, bengkel nyandak pancegahan pikeun nyayogikeun lingkungan anu cocog pikeun ukuran anti-virus dimana waé di gudang.

Covid-19 - Naon ari Coronavirus Anyar?


Éta mangrupikeun nami anu dipasihan jinis virus anu nyababkeun wabah anu diumumkeun ka dunya balukar tina kota Wuhan Tiongkok saprak awal Januari 2020. Nalika virus corona mangrupikeun virus anu dipikanyaho ku otoritasna tapi henteu ngabalukarkeun kasakit dina manusa, éta parantos nyebarkeun tina sato ka manusa teras ka manusa ku mutasi. Perdagangan dinten ieu parantos janten wabah dunya anu sakedik kusabab alesan sapertos vitalitas sareng Prévalénsi dina perjalanan pribadi. Ahirna, ieu parantos diumumkeun ku Organisasi Kaséhatan World (WHO) salaku Global Pandemik - Worldwide Wabah.

Ukuran-ukuran anu disiapkeun ku Metro Istanbul salaku hasil tina léngkah-léngkah, studi sareng kasus anu dibawa di seluruh dunya nyaéta kieu;

Karya Urang Saatos Bahaya Epidemik

Salaku Metro Istanbul, nalika wabah henteu acan katingali di nagara urang, urang damel sareng Istanbul Metropolitan Munisipal dina ukuran pencegahan.

Operator nasional sareng internasional, otoritas angkot sareng organisasi dituturkeun sareng kontak diadegkeun, sareng pangaturan sareng studi anu dilakukeun di dunya diteliti. Pamariksaan sareng evaluasi dikendali ku Badan Kaséhatan di Pasar Istanbul bareng sareng pernyataan ti Kamentrian Kaséhatan, Dewan Élmu sarta lembaga pamaréntah anu relevan, sareng langkah-langkah anu bakal dilakukeun dina lumangsungna wabah di nagara urang diropéa, rencana aksi diropéa sareng studi dimimitian dina kerangka ukuran awal. Disusun rencana aksi TÜRSİD (Turki Rail System operator Association) ieu ogé dibagikeun kalawan.

Awas Kami Ngalawan Ancaman Wabah

Saban poé leuwih ti 2 juta panumpang-mawa operator panggedena Turki urang sistem rail urban, panumpang urang jeung karyawan urang ngajaga kaséhatan, dina urutan nyumbangkeun keur mencegah penularan tina wabah kami kagungan precautions handap pikeun hirup.

Awalan Diangkat Pikeun Panumpang Urang:

1. Sagala jinis alat sareng permukaan anu ngahubungi panumpang sareng karyawan urang, kalebet daerah pedalaman sadaya kandaraan sareng turnstiles kami, mesin tikét, pangangkatan, eskalator, eskalator, tangga tangga tetep sareng daérah tempat duduk, parantos dibeungkeut ku bahan disinféktan anu efektif salami 30 dinten. Disinféktan anu dianggo diterapkeun ku metode fogging sareng ngandung zat antiallergenic sareng antimicrobial anu henteu ngarugikeun kasehatan manusa.
2. Rencanana rencana perusahaan transportasi umum domestik sareng internasional sareng
Aplikasi Covid-19 ditaliti sareng aplikasi kami ayeuna ditaliti.
3. Dina raraga ngirangan tekanan psikologis kana panumpang urang sareng ngawartosan aranjeunna kalayan leres, inpormasi sareng gambar anu aya hubunganana sareng disinfection sareng beberesih diajar disusun. Karya-karya ieu dibagikeun sareng layar digital sareng média sosial di kandaraan sareng stasiun kami.
4. Masker mimiti disayogikeun kanggo panumpang anu kaganggu dina perjalanan, diperyogikeun ka lembaga kasehatan atanapi anu naros pangrojong kaséhatan.
5. Sanaos panurunan dina jumlah panumpang, diputuskeun pikeun neraskeun penerbangan nganggo cara henteu janten korban panumpang urang saluyu sareng kaputusan IMM.
6. Dugi kaputusan anu kadua, penerbangan Night Metro ditunda.
7. Ilaharna dianggo pikeun wisata tur nomer panumpang
TF90 Maçka-Taşkışla sareng TF1 Garis tefelerik TF2 Eyüp-Piyer Loti, anu turun ku XNUMX%, samentawis ditutup kanggo operasi.
8. Kaputusan ngeunaan pamakean kendaraan angkutan umum ku professional Podomoro dilaksanakeun.
9. Pikeun ngingetkeun panumpang urang "Lindung Jarak Sosial Anjeun" dina kandaraan sistem rel, stiker anu nganggo peringatan calik parantos dilarapkeun kana kandaraan.

Awas Diangkat pikeun Karyawan Urang:

1. Karyawan anu résiko nutup kontak sareng panumpang dibere latihan kabersihan, sareng frékuénsi beberesih ningkat di tempat padamelanna.
2. Dina kabin karéta urang, permukaan kontak supir karéta urang disinfected / disinfected.
3. Ukuran dicandak pikeun mastikeun kabersihan sareng kaamanan SMAMP (Supir Pekerjaan Response Darurat Metro Driverless) damel dina M5 Üsküdar-Çekmeköy kendaraan tanpa kendaraan metro.
4. Pernyataan sareng kaputusan anu dilakukeun ku IMM sareng Kementrian Kaséhatan dituturkeun sacara langsung, sareng inpormasi sareng prakték anu dibagikeun ka karyawan urang.
5. Disinfection dilakukeun dina unggal titik kontak, kalebet kampus urang, lokakarya, daérah umum, kendaraan darat sareng rel, sareng peralatan kerja, sareng frékuénsi beberesih ningkat.
6. Dina lawang ka kampus, pangukuran seuneu dimimitian ku alat anu teu nyambung.
7. Cuti administrasi diterapkeun saluyu sareng Kaputusan Présidén pikeun karyawan urang sareng masalah kaséhatan kronis, cacad, ibu hamil sareng langkung ti 60 taun umur.
8. Pikeun karyawan O kami, rencana dilakukeun pikeun ngadukung aplikasi #evdekal ku cara ngagampangkeun sababaraha tanaga pikeun jéntré mungkin kalayan Sistem Karya Jauh sareng Daur mulang.
9. Prakték kabersihan dironjatkeun dina dewan makan sareng oven tea, sareng kaputusan anyar dicandak dina raraga ngahubungi kontak karyawan di jabatan ieu. Pelaksanaan pakét tutup dibéréskeun dina distribusi tuangeun, sareng ngiringan dinten ka kantin sareng karyawan pusat tea ditambah kana rencana bisnis.
10. Karyawan anu ngarambat di luar negeri parantos dikenalkeun sareng dilacak di handapeun Rencana Tindakan Kaséhatan.
11. Karyawan sareng perusahaan dimaklumkeun supados ngadamel komunikasi sareng panyadia ku telepon sareng e-mail, sareng ngirangan éntri sémah sareng kunjungan perusahaan.
12. Prosedur sareng Prinsip Rencana Darurat anu dibahas nganggo agenda "coronavirus" di Komite OHS. Rencana Aksi ieu diropéa sareng dibagikeun sareng sadaya karyawan.

13. Sadaya organisasi anu peryogi partisipasi hébat sapertos latihan di-imah sareng konperénsi ditunda.
14. Hal-hal anu kedah dilakukeun ngeunaan kabersihan pribadi mimitian dibagi sareng karyawan sareng penumpang urang remen.

Sanggeus kabéh panilitian ieu, rencana réspon, refleksi ti panumpang, penjelasan sareng peringatan anu dilakukeun ku IMM sareng Kementrian Kaséhatan dievaluasi sareng rencana aksi diciptakeun pikeun fase salajengna.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar