Urang Bakal Suksés Duaan!

urang bakal sukses babarengan
urang bakal sukses babarengan

Présidén Metropolitan Istanbul (IMM) Présidén Ekrem Imamoglu nyarios, "Kami bakal hasil babarengan." Anjeunna ngajak warga Istanbul, khususna warga manula, pikeun cicing di imahna. Diréktur Jéntré IETT ogé nyerat kecap-kecap presiden dina sarapan tina beus: Urang Bakal Suksés Duaan!


Ekrem İmamoğlu, Walikota Istanbul Munisipal Metropolitan (İBB), pindah ka gedong sentral di Saraçhane pikeun neraskeun karyana saatos acara anu diayakeun di Üsküdar nalika siang. Saatos rapat sareng karyawan, metode teleconference, İmamoğlu sumping sateuacan kaméra. İmamoğlu masihan pesen penting ka masarakat Istanbul dina siaran langsung tina akun média sosial sareng TV İBB. "Dinten ayeuna, kuring angkat ka Üsküdar tanpa ngawartosan saha waé ningali investasi anu penting pikeun İSKİ pikeun İsküdar dina situs. Sanaos jalan-jalanna langkung terpencil ti kantos, masih aya jalma anu lumayan. Ieu seep lepat. Entong ngalakukeun ieu. Linggih dina balkon anjeun. Buka jandela anjeun, ventilate bumi anjeun. Kami silih keuna ku ancaman anu hébat ku jalan kaluar, utamina ku konsentrasi daérah masal. Utamana sasama-wargi kuring anu yuswa 60 taun sareng langkung; punten atikeun kecap kami. "

"ANAK, Kuring ngaduga anjeun bosen di bumi"

“Ogé barudak anu dipikacinta; Kuring nebak anjeun bosen di bumi. Tangtosna, anjeun gaduh hak pikeun ngulinkeun kaulinan, tapi urang henteu ngantepkeun pelajaran kami. Hayu urang maca loba buku. Hayu urang henteu nangkeup nini sareng nini urang bari. Ieu penting pisan pikeun anjeun sareng kasehatan. Kami hayang anjeun teu ngaganggu ayeuna. Kami saur, 'Kami bakal sukses babarengan.' Pikeun suksés babarengan; urang kedah damel babarengan, urang kedah narékahan. Sumuhun; Ka sasama-jalmi kuring, anu parantos lami lami-lami, bakal bosen di bumi. Tapi naon anu terjadi, jangan urang kesel ieu dinten, hayu urang jaga maksimum. Pikeun ayeuna punten cicing di bumi. Abdi bogoh ka anjeun sadayana. Alhamdulilah urang sadaya. Kuring cium panangan, sesepuh urang. Salam sareng cinta ka sadayana. Kuring pikir pesen kuring ditampi ka para nonoman. Sok atuh, kuring ngambung anjeun sadaya panon anjeun. Abdi ngarepkeun anjeun unggal dinten séhat. Kami bakal sukses babarengan. ”

Direktorat Jaman IETT, anu nyandak tindakan saatos pesen Présidén İBB Erkem İmamoğlu urang "urang bakal hasil babarengan", medarkeun pesen "Urang bakal Sukabumi Duaan!" Dina sarungan tina beus na armada na. Aplikasi bakal dimekarkeun dina Beus Public Public ti waktos ka waktos.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar