Saran pikeun Ngaleupaskeun Gerbang Border Hideung ti UTİKAD

Saran pikeun ngaleupaskeun panto saraf hideung tina uticad
Saran pikeun ngaleupaskeun panto saraf hideung tina uticad

UTIKAD, Asosiasi Panyayangan Jasa transportasi Internasional sareng ngirim, inpormasi anu disiapkeun ngeunaan "Ukuran Bakal Diangkut di Jalan Raya Directional Éropa dina lingkup Coronavirus / COVID-19" ka Pak Fuat Oktay, dina tulisan.


Handap sumebarna gancang tina kasakit di Cina dimimitian Covidien-19 nyaéta angka hiji pasangan dagang di dunya Turki di nagara Éropa, ukuran ketat dicandak. Saatos langkah-langkah anu ogé mangaruhan sektor logistik global, panto lawang kendaraan anu mawa kargo panjang, panjangna ngantosan sareng tumpukan dina Gerbang Border Kapıkule, anu mangrupikeun hubungan wates jalan paling penting di nagara urang sareng nagara Éropa.
Warga nagara nu kedah wabah nu geus nyebar dina lingkup ukuran yén Turki butuh supir asing tapi sanggeus periode ngantosan 14 dinten anu bakal diwenangkeun maot kana Turki, sakumaha ogé panggerak Turki ti Éropa prosés nurutan-up 14 poé bakal housebound na ogé keur bisa gawe, sababaraha nagara Uni Éropa Alatan masalah visa anu timbul ti liren prosedur visa atanapi ngalakukeun sababaraha transaksi, operasi armada TIR Turki sareng nanggung beban darurat parantos dihentikan.

Dina waktos ieu, UTİKAD nyebatkeun pancegahan anu tiasa dilaksanakeun di pameuntasan wates anu sanés ka Éropa sareng saran ieu ka Wakil Présidén Républik Turki, Mr. Fuat Oktay.

LANGKAH INGGRIS UNTUK DIDANGKANGKEUNTUKKEUNTUKKAN TRANSPORTASI HIGHWAY AT DOORS BORDER

  • 1- procured ti wahana jeung wates Turki tur supir asing Turki ka 14 poé di quarantine tinimbang kagiatan Board Covidien-19 dina merangan wabah terus uninterrupted, Élmu ogé jadi ngadeg di Agility tina tés diagnostik gancang yén mastikeun jumlah kacukupan tina puseur uji, nyieun test unggal supir, sarta neraskeun perjalanan para supir, anu hasilna négatip;
  • 2- pikeun Kotamadya Sukabumi ékspor ti Bekasi keur tutumpakan bade ka arah Éropa partnerships ogé ngadegkeun jeung otoritas Bulgaria, wates Kapitan Andreevo bakal rerun di Gate hasil test gancang téh négatip nu asing na Turki béja supir ti otoritas Bulgaria sarta informasi ngagabung dina Uni Éropa ku nyieun kaluaran kandaraan saatos aliran ngamungkinkeun aranjeunna ngalih ka nagara maranéhna;
  • 3- Aplikasi tina metodeu anu bakal diterapkeun di Kapıkule Border Gate di gerbang wates jalan raya sanés anu ngaliwatan pusat uji coba;
  • 4- Nyobian usaha darurat di EU pikeun otomatis ngalegaan visa Schengen tina supir Turki dugi ka tanggal anu tangtu;
  • 5- Tindakan anu gancang sateuacan Uni Éropa pikeun ngagantungkeun kuota sareng sistem sertipikat transit anu diterapkeun ku nagara-nagara Uni Éropa ka kandaraan angkutan Turki.

Rupa-rupa ukuran ogé dilaksanakeun di nagara Éropah pikeun serangan wabah koronavirus, tapi sababaraha prakték, éntitas sareng fasilitas anu disayogikeun, upami panyurutan kaséhatan anu diperyogikeun kanggo pengangkut angkutan pikeun neraskeun aliran logistik. Lembaga EU ngadamel maksimal pikeun ngeureunkeun bisnis transportasi sareng santai waktos larangan sareng amalan anu sami sareng supir kendaraan.

Tujuan usulan kasebut nyaéta pikeun kargo ngaliwat wates-wates wates kurang ti 15 menit, tetep jalan dibuka pikeun angkutan barang angkutan, ngaleungitkeun larangan nasional dina transportasi sareng ngirangan prosedur administrasi anu dilarapkeun ka sadayana anu damel dina sektor angkutan.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar