Van Iskele Kiri Line Ngobrolkeun Jalan Raya Hasil Tender

Van pier kénca jalur jalan pembaruan hasil tender
Van pier kénca jalur jalan pembaruan hasil tender

Van Iskele Kiri Line Ngobrolkeun Jalan Raya Hasil Tender


5 perusahaan parantos nyerahkeun tawaran pikeun tender Van State Scaffolding Left Line Roads kalayan perkiraan TIPD Direktorat Pembelian TCDD 2019th (TCDD) kalayan jumlah 676913/6.390.632,47 KIK sareng penawaran 34 TL. MEHMET POLAT BEYMEN MÜH sareng MÜŞ meunang. 4.357.000,00 firma milu dina tender anu dikintunkeun dina nilai wates.

Tangkal lembut nyertakeun 4 potongan gunting kalayan sare 60 beton E1, sare batu anu teu siap ku batu kuari, pasokan balast sareng peletakan, sare pamundut konkrit B70 sareng 60 mésér kareta E1 sareng peletakan. Durasi pagawéan aya 180 (saratus dalapan puluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar