Penerbangan ka 9 Nagara Eropa Seueur Kusabab Virus

Penerbangan ka nagara Éropa lirén kusabab virus
Penerbangan ka nagara Éropa lirén kusabab virus

Menteri Turhan ngumumkeun yén penerbangan ka Jerman, Perancis, Spanyol, Norwégia, Denmark, Bélgia, Austria, Swédia sareng Walanda bakal lirén ti 08.00:17 dugi ka XNUMX April énjing.


Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Mehmet Cahit Turan, Menteri Kesehatan di Kampus Bilkent ti Kementrian Kaséhatan. Fahrettin Koca nyiptakeun pernyataan saatos rapat sareng Menteri Kaadilan Abdulhamit Gül sareng Panitia Ilmiah Coronavirus.

Turhan mangrupakeun waktos agenda di dunya, anu ngawengku hiji tipe anyar tina coronavirus di Turki for jeung gambar perhatian merlukeun nyandak sababaraha ukuran, "Departemen Kaséhatan prosés ti dinten kahiji anjeunna sumping ka agenda wabah ieu dituturkeun mastikeun. Kalayan ukuran anu dicandak ku Kementrian Kaséhatan sareng Lembaga Élmu Kaséhatan, kasempetan pikeun ngalindungan nagara urang tina ieu wabah dicandak dina hiji sisi, sareng anu sanésna, prosésna dikelola kalayan nyandak ukuran tepatna waktos. " ungkapan anu dianggo.

Nyarios yén aranjeunna parantos nyandak ukuran pikeun ngajagi tina bahaya ieu salaku Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur, Turhan nyarios:

"Dina angkutan udara, urang ngalarang penerbangan ti China dina 3 Pebruari, Iran dina 23 Pebruari, sareng Irak, Italia sareng Koréa Kidul dina 29 Pebruari. Masih aya henteu penerbangan tina nagara-nagara ieu ka nagara urang. Pesawat ukur diidinan nyandak warga sorangan. Ayeuna penerbangan ka Jerman, Perancis, Spanyol, Norwégia, Denmark, Bélarus, Austria, Swédia sareng Walanda bakal lirén ti 08.00:17 énjing dugi XNUMX April énjing. Kaping ieu tiasa diteruskeun atanapi mundur ku kaputusan Menteri Kaséhatan. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar