Proses EIA Mimitian kanggo Pabrik Mobil Domestik

prosés ced pikeun pabrik mobil domestik dimimitian
prosés ced pikeun pabrik mobil domestik dimimitian

Proses Penilaian Dampak Lingkungan (EIA) parantos ngamimitian pikeun pabrik mobil domestik didirikan di Kacamatan Gemlik di Bursa.


Pengumuman dina situs wéb Diréktur Umum EIA nyatakeun pernyataan ieu; "Bursa, Kab Gemlik Turki urang Automobile perusahaan Grup di Gençali Kuartal (TOGG) Electric Car Plant Produksi rencanana dipigawé ku prosés EIA geus dimimitian pikeun proyek. Sakur inpormasi ngeunaan prosés sareng pamanggih, patarosan sareng saran ngeunaan proyék tiasa dikirim ka Pamaréntah Bursa atanapi Kementrian Lingkungan sareng Urbanisasi. "


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar