Parobihan dina YHT, Daérah, Marmaray sareng Başkentray jadwal Karéta sareng Jam

yht région marmaray sareng baskentray karéta waktos sareng parobihan parantos dilakukeun
yht région marmaray sareng baskentray karéta waktos sareng parobihan parantos dilakukeun

Gumantung kana penurunan paménta penumpang kusabab wabah koronavirus, laju-gancang, jalan utama, daérah, kali karéta Marmaray sareng Başkentray parantos dirobih tanggal 24 Maret 2020.

PERUBAHAN KEUNTUKAN DAN KAHINAN TRANSLONG DIRI


Gumantung kana penurunan paménta penumpang kusabab wabah koronavirus, laju-gancang, jalan utama, daérah, kali karéta Marmaray sareng Başkentray parantos dirobih tanggal 24 Maret 2020.

  • sasuai;

Jumlahna aya 16 penerbangan YHT dina jalur Ankara-Istanbul dikirangan janten 12.

  • Ékspédisi:

Ankara-Söğütlüçeşme 09:40 - 15:30

Sogutlucesme-Ankara 09:30 - 15:30

Dina garis Ankara-Eskişehir, jumlahna penerbangan YHT tina 10 dikirangan ka 8.

  • Ékspédisi:

Ankara-Eskisehir 10:30

Eskisehir-Ankara 13:50

Jumlah penerbangan YHT, anu antara 12 antara Ankara sareng Konya, parantos dikirangan ka 10.

  • Ékspédisi:

Ankara-Konya 12:00

Konya-Ankara 15:00

Poean 6 penerbangan YHT dina jalur Konya-Istanbul parantos dikirangan janten 4.

  • Ékspédisi:

Konya-Söğütlüçeşme 13:15

Sogutlucesme-Konya 12:05

Jumlah perjalanan pikeun karéta régional parantos dikirangan pikeun alesan anu sami.

Ladenan karéta régional anu dijalankeun antara Adana-Mersin-Adana aya diantara 48- 30;

Layanan karéta régional anu dijalankeun antara Basmane-Ödemiemi-Basmane kisaran ti 14 dugi ka 8;

Ladenan karéta régional anu dijalankeun antara Basmane-Denizli-Basmane antara 15 ka 10;

Jasa karéta régional antara Basmane-Tirus-Basmane dibasajankeun 8 ka 6;

Eta geus ngurangan.

Jasa karéta Marmaray sareng Başkentray ogé dirékaan saluyu sareng penurunan paménta penumpang.

Jasa karéta Başkentray, mawa 111 rébu panumpang sareng 40 perjalanan per dinten di antara Sincan-Kayaş sareng Sincan, turun séri éta kusabab turunna paménta penumpang sapopoé pikeun 18 rébu.

Gebze di Marmaray-Halkalı Di antawis 142 perjalanan antara Zeytinburnu sareng Maltepe, kalayan rata-rata 143 rébu panumpang per dinten ragrag 420, jasa karéta jero batin antara Zeytinburnu sareng Maltepe dibatalkeun.

Sakumaha dipikanyaho, kusabab penurunan paménta penumpang saméméhna alatan koronavirus;

Ladenan Wisata Wétan Wisata dioperasikeun antara Ankara-Kars-Ankara dina 18.03.2020,

Mun Teheran-Van di penerbangan Trans-dioperasikeun antara Turki jeung Iran di 23.02.2020/XNUMX/XNUMX Railway na,

Turki-Bulgaria-Sofia karéta dioperasikeun penerbangan antara Istanbul dina 11.03.2020

eta samentawis dibatalkeun.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar