Babakan Corona Virus $ 2,3 Miliar Prajurit Cina dina Bridge YSS

halangan virus corona pikeun sesepuh milyar dolar dina sasak yss
halangan virus corona pikeun sesepuh milyar dolar dina sasak yss

virus wabah Corona di Cina alatan gencatan patempuran dina penerbangan antara Turki, Yavuz Sultan Selim Sasak dicokot ti bank Cina keur refinancing rencanana tina $ 2,3 miliar geus ngabalukarkeun panundaan of injeuman. Bankir Cina sareng pejabat perusahaan teu tiasa nyayogikeun ramo kusabab larangan larangan pikeun nyegah sumebarna wabah.


Wabah virus virus corona anu ngoyagkeun dunya ogé nyababkeun telat tina pinjaman 2,3 milyar miliar pinunjul ogé mésér ti bank Cina pikeun Jambatan Yavuz Sultan Selim di Bosphorus.

Refinancing ngusahakeun nutup pinjaman anu pernah dianggo sareng pinjaman bank sanés kalayan suku bunga anu dianggap langkung nguntungkeun.

Numutkeun kana warta yén Bloomberg didasarkeun kana sumber anu caket sareng masalah, nyaéta rundingan antara pasangan Turki, Investment Investment Holding Turki sareng Merchants Group Cina, anu nahan 51 persén stake, sareng bank Cina kaganggu kusabab wabah.

Disarankeun yén ceramah, anu diramalkeun di akhir bulan April, tiasa ngagantung saatos April.

Cahaya GAMPANG

Disebutkeun yén rundingan antara pejabat konsorsium anu ditetepkeun sareng bank Cina pikeun Yavuz Sultan Selim ditunda kusabab larangan perjalanan anu dibawa antara dua nagara alatan virus korona, sareng yén ieu ngan ukur tiasa papanggih online.

IC Investment Holding sareng pasangan Itali na, Astaldi nampi pinjaman 2013 taun dina taun 9 pikeun pangwangunan Yavuz Sultan Selim Bridge. Konsorsium ieu badé nginjeumkeun injeuman pembiayaan deui tujuh taun sareng bank dipimpin ku bank Cina ICBC sareng Bank China.

Bank Cina sareng IC Yatırım ngantepkeun patarosan ngeunaan masalah anu henteu dibahas.

Grup Pedagang Cina Tiongkok ngagaduhan 688,5 persén mayoritas saham di perusahaan anu ngoperasikeun jambatan éta kalayan deal $ 51 juta. Perusahaan Cina ngagésér 33 persén tina Astaldi Itali sareng 18 persén tina Investasi IC.

Kalayan Jambatan Yavuz Sultan Selim, anu diluncurkeun dina taun 2016, Keuangan parantos ngajamin lulus mata uang asing.

Dina taun 2019, kaungkap jumlah anu kudu dibayar ku Perbendaharaan éta 3 miliar TL. (juru carios)


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar