Palapis Karét nepi ka Léngkah Tahap Diantara Stasion Kayaş Büşıh

Hasil tina lembut pikeun aplikasi palapis karét dina tingkat persasar antara stasion pancén kayas.
Hasil tina lembut pikeun aplikasi palapis karét dina tingkat persasar antara stasion pancén kayas.

Kırıkkale 22 Daérah DBM, Garisan Ankara-Kayseri, Karét Karét sareng Nyémbalan Sapuan Level Antas Kayaş Bashıh Hasil Tender


TR State Rail Rail Enterprise TCDD 2 Direktorat Perolehan Daerah (TCDD) 2020/123348 KIK cacah Kırıkkale 1.855.073,06 DBM Zona kalayan perkiraan biaya 22 TL, Karét Panutup dina Pameuntasan Tingkat antara Jalur Ankara-Kayseri sareng Ngaronjatkeun Dalan Jalan LİMA İNŞAAT TEMİZLİK NAKLIYAT TUR LTD meunang tender ku tawaran 8 TL. 983.103,00 firma anu milu dina tender dilakukeun nawar di handap nilai wates.

Tender éta nyertakeun karya palapis karét sareng pamutahiran jalan jalan anu jalan di antara Kayaş sareng Büşıh stasiun dina Ankara-Kayseri baris ti Kırıkkale 22 DBM. Durasi pagawéan nyaéta 71 (tujuh puluh hiji) dinten kalénder tina tempat pangiriman.



Janten kahiji komen

koméntar