Istanbul Bandara Metro Mobil Mésér Tender Hasil

Istanbul bandara kereta bawah tanah mobil hasil
Istanbul bandara kereta bawah tanah mobil hasil

Kamentrian angkutan sareng prasarana ngagaleuh 176 kendaraan metro ti China pikeun metro Istanbul. Pangiriman sadaya kandaraan metro badé réngsé dina tungtung 2022.


Hasil tina tender "Bandara Anyar Istanbul Bandara Anyar 26 Metro Vehicles Supply and Commissioning Work" ku Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Umum Diréktur Investasi Infrastruktur, dina tanggal 2019 Désémber 176, diumumkeun. Sacara umum CRRC Zhuzhou Locomotive Co, anu ngan ukur pangsaéna anu sah, dilélér dina tender éta. Ltd. Ngagambarkeun di Turki geus ngaku 1 milyar 545 juta 280 sarébu TL.

Numutkeun kana spésifikasi lembut, pangiriman 176 kendaraan bakal réngsé dina 32 bulan. Pangiriman ti 10 set karéta munggaran bakal réngsé dina 11 bulan dumasar kana kaayaan pangiriman awal. Pangiriman pangheulana bakal mimitian ku 2 sét karéta. Dina bulan ka-10, 4 deui karéta anu bakal dikirimkeun sareng sésana 11 set karéta bakal dikirimkeun dina ahir bulan 4. Pangiriman 25 set karéta parantos réngsé dina 32 sasih. Disayogikeun ku CRRC Zhuzhou Locomotif, lokasi pangiriman sareng kaayaan produksi set karéta 26 sareng sababaraha kendaraan tiasa dirobih ku Kementerian Angkutan.

Kontraktor bakal ngalengkepan pangiriman, pamasangan sareng pentas komisi sadaya pangropéa sareng perbaikan dina bulan kaping 23 di panganyarna. Karya bakal tamat dina 28 Désémber 2022.



Janten kahiji komen

koméntar