Lebar dina Ulukışla Boğazköprü Hasil Hasil Line

Ustgecit dina ulukisla gaduhzkopru garis sareng hasilna tina lembut
Ustgecit dina ulukisla gaduhzkopru garis sareng hasilna tina lembut

Ulukışla Boğazköprü Line Km: Pangwangunan Overpass taun 55 + 185


2 perusahaan parantos nyerahkeun tawaran ka Ulukışla Boğazköprü Line, anu perkiraan biaya TCDD 2019 Diréktur Jual Pembelian Daerah (TCDD) wilangan taun 617651/17.967.977,59 KIK: 55 + 185, sareng tender dumasar kana hasil anu henteu pasti. YAPIM + REMZİOĞLU İNŞAAT kerjasama sareng tawaran tina 57 TL. 12.099.952,77 perusahaan anu miluan tenderar nawiskeun nawiskeun di handap nilai wates.

Tender éta nyertakeun 546,24 Ton, Kapasihan Konkrit Ø 14 - Ø 32 mm Kandel Steel Dibebel sareng Labour (Termasuk Angkutan) sareng Karya sanésna. Durasi pagawéan nyaéta 350 (tilu ratus lima puluh) dinten kalénder tina pangiriman tempat.



Janten kahiji komen

koméntar