Körfez Pangropéa Jalan Daérah, Perbaikan sareng Pembaharuan Tender diayakeun

pangropéa jalan korfez, perbaikan sareng pembaharuan lembut dilakukeun
pangropéa jalan korfez, perbaikan sareng pembaharuan lembut dilakukeun

Kocaeli Munisipal Metropolitan parantos neraskeun tendersstruktur na, anu parantos teras-terasan teras kalebet jalan-jalan sareng jalan anu teu ngagaduhan masalah infrastruktur. Dina kontéks ieu, ku Diréktur Élmu Pengetahuan, Kabupaten Körfez ngadamel tender kanggo 2020 program program pangaturan jalan gencatanana.

2020 PELABURAN


Munisipalitas Kocaeli Metropolitan, anu mastikeun jalan-jalan langkung modern sareng nyaman di sakumna distrik Kocaeli, terus usaha na tanpa ngalambatkeun dina taun 2020 nalika neraskeun ngalawan wabah virus. Munisipalitas Metropolitan neruskeun lembut pikeun pangropéa, ngalereskeun sareng pembaharuan jalan di distrik Körfez. Hal ieu ditujukeun pikeun ngadamel jalan langkung saé kalayan pangropéa jalan, ngalereskeun sareng pembaharuan karya anu bakal sapanjang sapanjang taun.

18 parusahaan nawarkeun panawaran

2020 perusahaan nyerahkeun tawaran pikeun tender dilaksanakeun dina ruang lingkup 18 pangropéa jalan, perbaikan sareng pamulihan. Nalika tawaran pangluhurna dikintunkeun ku DK Yapı kalayan 6 juta 776 rébu 959 TL, tawaran panghandapna nyaéta Kulaca İnşaat kalayan 5 juta 166 rébu 216 TL.

pausahaan tawaran
Konfigurasi KULACA 5.166.216,90
Konstruk GÜNDOĞAN 5.298.478,90
ARSTEK YAPI 5.319.899,90
ABDULNASIR MATPAN 5.370.757,90
ÖZYOL YAPI 5.385.809,00
JURIKAH TEKNIKAL LINER 5.409.788,90
ARTIKET EMAS 5.493.436,20
ÖK-BİL ELEKTRİK 5.555.823,25
YAMAN ENGINEERING 5.709.012,30
Konfigurasi KOZLU 5.711.721,40
Konstruk jalan jalan SNOW ASPHALT 5.721.114,90
SİMGEMAT MINING 5.725.091,72
KURTURAN KARANFİL 5.757.730,00
CELAL DOĞAN - DOĞAN YAPI 5.788.680,00
AKOVA INFRASTRUCTURE 5.935.999,00
ERŞAN İNŞ. + GÖLPINAR İNŞ. 6.413.879,00
EFE GLOBAL + ARİFHAN YAPI 6.676.000,00
DK YAPI 6.776.959,38


Janten kahiji komen

koméntar