TÜBİTAK Bilgem Bakal Meunangkeun 10 Anggota

TUBITAK Pangaweruh kuring
TUBITAK Pangaweruh kuring

_ Ilmiah sarta Technological Panalungtikan Déwan Turki TUBITAK kapersidenan: TUBITAK Informatika sarta Kaamanan Émbaran dina Advanced Téhnologi Panalungtikan Center (Sage I) dina Wapres bakal tanaga manajemén sumberdaya perusahaan disambungkeun ngawula.


Deadline aplikasi: 18.05.2020

* Syarat sareng prosés anu diperyogikeun pikeun aplikasi dina Wéb Institusi kami (www.tubitak.gov.t nyaeta) Kulawarga, Departemen Buruh and Services Sosial sarta perenahna di ramatloka Turki Association Usaha.

Aplikasi proyék TÜBİTAK System Application Proyék (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr).

TÜBİTAK Inpormasi sareng Inpormasi Kaamanan Lanjutan Panaliti Pariwara Alamat Pusat: Barış Mah. Dr Zeki Acar Cad. Henteu: 1 PK: 74, 41470 Gebze / Kocaeli E-Mail: bilgem.ik@tubitak.gov.tr

Telepon: 0 (262) 648 3542/3820/3517/2367

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Janten kahiji komen

koméntar