TCDD Eryaman Jasa Perumahan Pamasangan Cai Tukang Hasil Bumi

imah jasa tcdd eryaman dina hasil konstruksi
imah jasa tcdd eryaman dina hasil konstruksi

TCDD Eryaman CK-1, CK-2, B-1, B-2, B-3 Blok Pamanasan Cai Panas Gawé pikeun 148 Rumah Jasa di Hasil Tender


TCDD Eryaman CK-2, CK-2020, B-155398, B-794.293,17, B-1 Blok kalayan perkiraan biaya TCDD 2 Diréktur Jual Pembelian Daerah (TCDD) 1/2 KIK tina Turki State Railways Enterprise (TCDD) 3 firma nyerahkeun tawaran pikeun tender pikeun Pamasangan Geyser ka House House sareng bidder £ 737.500,00 usul PLUS A YAPI MÜHENDİSLİK SAN LTD Geus meunang. 2 firma anu milu dina tender anu dikintunkeun dina nilai wates.

Tender éta nyertakeun karya Masang Geyser Instalasi pikeun 1 Rumah Layanan di TCDD Eryaman CK-2, CK-1, B-2, B-3, B-148 Blocks. Durasi pagawéan mangrupikeun 152 (saratus lima puluh dua) dinten kalénder tina tempat pangiriman.



Janten kahiji komen

koméntar