Togél Akomodasi Peribadi TCDD Ditampi

tcdd karyawan akomodasi gerbong ditampi
tcdd karyawan akomodasi gerbong ditampi

Gerbang akomodasi personel diproduksi ku TCDD Afyonkarahisar 7 Direktorat Daerah XNUMX pikeun nyumponan pangabutuh sareng istirahat tina pangropéa karéta api, jalan sareng operator mesin konstruksi di tempat kerja ditampi.


TCDD Afyonkarahisar 7. Pangatur Daerah Adem Sivri; "TÜVASAŞ Adapazarı Vagon Sanayi A.Ş. Personil istirahat gerbong anu tos diproduksi di daérah kami parantos nampi. Dina kendaraan personil akomodasi anu aya di situs Afyonkarhisar Ali Çetinkaya Gar, kami ditaliti sareng Railway-Maintenance Afyonkarahisar Kepala Cabang Ali Aydın, Pangurus Layanan Pelayanan Karéta Api Teksin Geldi, Pangurus Bengkel Mekanik Jalanan sareng Kepala Jalan Pangopènan Jalan, Generator, AC, Kumbah, Pelancong pikeun kanyamanan personel pangguna. , thermosiphon jsb. Kandaraan akomodasi staf anu parantos diarepkeun nyiptakeun kapuasan sareng motivasi kanggo staf. ” ungkapan anu dianggo.

Demiryol-nyaéta Présidén Cabang Afyonkarahisar Ali Aydın nyatakeun yén pagawéan jalan sareng konstruksi ngerjakeun sareng bakti tebih ti imahna, sareng atas nama karyawan, Manajer Daerah Adem TCDD 7th.
Anjeunna hatur nuhun ka Sivri.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.



1 Comment

  1. Henteu kedah ngahasilkeun gerbong énggal pikeun kagancangan administrasi. Dina organisasi, gerbong mobil panumpang anu parantos ditahan sareng tetep dianggurkeun, dirobih sareng jasa ieu tiasa ditaliti. teu perlu belanja .. artos seueur teuing mobil komersil anyar

koméntar