Pamasangan Sistem Pangiriman sareng Komunikasi dina Tecer-Karagöl-Kangal Line Tender Hasil

tecer karagol coil line komunikasi sareng sistem transmisi pangiriman hasil
tecer karagol coil line komunikasi sareng sistem transmisi pangiriman hasil

Baris Komunikasi Tecer-Karagöl-Kangal, Sinyal, Énergi sareng Sistem serat Plém Optik sareng Pamasangan Sistim Pangiriman


2019 perusahaan parantos nyerahkeun tawaran ka Tender Manajemén Railway State Turki (TCDD) Tecer-Karagöl-Kangal Line Komunikasi, Signal, Energy and Fiber Optic Laying System Transmission and Transmission System Tender, kalayan perkiraan biaya 469865/19.216.535,00 KIK. AL-KA INSAAT NAKLIYAT TAAHHUT TICARET ANONIM SIRKETI meunang tender ku tawaran tina 9 TL. 14.411.250,00 firma anu milu dina tender anu dikintunkeun dina nilai wates.

Éta lembut nyertakeun dina Sistem Komunikasi, Sinyal, Énergi sareng Pasokan Serat Optik sareng Pamasangan Sistem Transisi tiasa dianggo pikeun Bagéan Tecer-Karagöl-Kangal Line. Durasi gawé nyaéta 540 (lima ratus opat puluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.



Janten kahiji komen

koméntar