prof dr murat dilmener
Saha saha

Saha Murat Dilmener

Murat Dilmener lahir di Istanbul di 1942. Prof Dr Murat Dilmener, anu ngagaduhan 4 murangkalih, damel janten dokter sareng akademi salami sababaraha taun di Fakultas Médis Istanbul. Taun 2004 saatos pangsiun [Lainna ...]

proyek u u port datang ka kahirupan
52 Tentara

Proyék Pelabuhan Ünye Nuju Kahirupan

Ordu Munisipal Metropolitan neruskeun kagiatan anu Ordu mimiti ngagunakeun deui laut sareng pikeun muka investasi kanggo ekonomi, sosial, pariwisata sareng padamelan. Perbandaran Metropolitan, pamutahiran sareng pamekaran palabuhan anu strategis sapanjang propinsi [Lainna ...]

Simpang SSK badé badé lembut
54 Sakarya

SGK Konpersensi Köprülü ka Tender

Présidén Ekrem Yüce, anu ngumumkeun yén aranjeunna bakal nyandak tender konstruksi dina Senén, 22 Juni kanggo proyék angkutan énggal anu bakal diwangun di SGK Crossroad, saurna, "SGK Köprülü Crossroad sareng Orhangazi Street bakal nyegah kapadetan kendaraan. [Lainna ...]

Pencemaran anu disababkeun ku lodos di sagara ngabersihan
34 Istanbul

Polusi diasupan Lodos-Bumi

IMM digawé sacara intensif salami dua dinten pikeun ngabersihan sampah anu didamel ku lodos di sisi basisir. Tim anu nyandak tindakan saatos anggeus polusi ditingali nyaéta 36 kubik méter ti permukaan laut sareng jumlahna aya 2052 kantong ti sisi basisir. [Lainna ...]

nomer telepon kamil koc
01 Adana

Nomer Telepon Kamil Koç

Kamil Koç Bus Inc., parantos lami ti 1926 sareng mangrupikeun perusahaan angkutan panumpang jalan pangkolotna di Turki. Éta mangrupikeun perusahaan beus anu ngajaga kapuasan customer di tingkat luhur kalayan nyumponan harepan pelanggan. Ketawa [Lainna ...]