Alarm Coronavirus dina angkatan Rusia
7 Rusia

Alarm Coronavirus dina Angkatan Rusia

Numutkeun kana pernyataan anu dilakukeun ku Angkatan Bersenjata Rusia, jumlah prajurit anu parantos positif pikeun uji COVID-19 parantos ngahontal 901 dugi ka ayeuna. Dina pernyataan éta, 19 tina 324 prajurit anu positif pikeun ujian COVID-176 dirawat di rumah sakit di handapeun Kamentrian Pertahanan Rusia. [Lainna ...]

imamoglundan ataturk leuweung kota perkebunan
34 Istanbul

Pengumuman Hutan Atatürk ti Imamoglu ..!

Walikota Istanbul Metropolitan Ekrem İmamoğlu nyieun pamariksaan di Hacıosman Grove, anu dirobih janten "Hutan Kota Atatürk" saatos pangaturan dilakukeun. Nyarios yén taman mangrupikeun wilayah anu pikaresepeun, İmamoğlu nyarios, "Éta deukeut sareng angkot metro. [Lainna ...]

izmir karéta cau
35 Izmir

Museum Railzmir Railway

Wangunan pakebonan anu tepat di sabalikna Stasion Alsancak, salah sahiji warisan budaya penting di İzmir, mangrupikeun tempat kanggo musium ayeuna. Izmir TCDD Museum sareng Galeri Seni, dimana anjeun bakal dipenuhan ku saksi nyata sajarah, mangrupikeun mémori karéta api di Anatolia [Lainna ...]

izmir camlik uap karéta cau
35 Izmir

İzmir Çamlık Museum Sepi uap

Çamlık Museum Locum otomotif atanapi Museum Railway Çamlık mangrupikeun musieum karéta api terbuka anu aya di lingkungan Çamlık di distrik Selçuk di Izmir. panggedena nyaeta museum kareta na musium kumpulan panglobana di Éropa di Turki [Lainna ...]